Naar hoofdcontent

Overkomer

Aanvang CrossFit trainingen

Vorig winter seizoen hebben wij tijdens de lockdown CrossFit trainingen aan de leden aangeboden. Dit is enkelen zo goed bevallen dat ik besloten heb hier een vervolg aan te gaan geven.

Aanvang CrossFit trainingen

Gedurende de maanden December t/m Maart gaan we weer aanvangen met de wekelijkse trainingen op zondagochtend van 09:00-10:00 bij CrossFit Hengelo aan de Lintelerweg 26. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar dus als je interesse hebt meld je dan zsm aan. Wil je het een keer proberen schroom dan niet en kom het zelf een keer ervaren.

In het kort;
CrossFit is geen nieuwe fitness hype maar een effectieve trainingsmethode waarbij bewegingen uit de atletiek, het turnen en krachtsport gecombineerd worden in een trainingsvorm ter bevordering van mobiliteit, kracht en inhoud. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit uitgevoerd maar altijd aangepast naar ieders niveau. Kortom een erg zinvolle training zeker ook als aanvulling op het schaatsen en fietsen.

Heb je interesse stuur dan een email naar Bart Jongman (b.jongman@hijc.nl)

 

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Van de marathongroep: De marathongroep op dreef!
Van de marathongroep: De marathongroep op dreef!
Van de marathongroep: De marathongroep op dreef!

Vorige artikel

Nieuwe sponsor
Nieuwe sponsor
Nieuwe sponsor