Naar hoofdcontent

Overkomer

Pupillennieuws, wisseling der seizoenen

De afgelopen winter had weer heel veel schaatshoogtepunten. Er waren weer pupillenwedstrijden met talloze pr's, clubkampioenschappen, baankampioenschappen en interclubs.

Pupillennieuws, wisseling der seizoenen

Terugblik op het winterseizoen

De afgelopen winter had weer heel veel schaatshoogtepunten. Er waren weer pupillenwedstrijden met talloze pr's, clubkampioenschappen, baankampioenschappen en interclubs. De trainers hebben weer met veel plezier training gegeven. Altijd prachtig om te zien hoe goed de pupillen gedurende zo'n seizoen vooruit gaan. Deze winter hebben we ook nog een keer buiten kunnen trainen, wat fijn dat we dat kunnen doen op onze prachtige combibaan!

Het seizoen werd afgesloten met een bijzondere activiteit: meer dan 240 kinderen hebben meegedaan met een grootse georganiseerde "Twentse Jeugd Elfstedentocht".

Nu is het weer tijd voor het organiseren van de zomeractiviteiten. Lekker buiten sporten!

Skeelertraining voor pupillen

De skeelertrainingen voor pupillen en junioren-1 zijn op maandagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur.

Eerste training: maandag 15 april 2019
De laatste skeelertraining voor de zomervakantie is op 8 juli (eerste maandag in de vakantie).
De skeelertraining begint weer op 26 augustus (eerste maandag na de vakantie)

LET OP: helm en knie, pols en elleboogbeschermers verplicht; ook hardloopschoenen(sportschoenen, gympen) meenemen; plastic flesje/bidon met water.

Als de baan nat is van de regen wordt hij spekglad en gaat het skeeleren niet door. Normaal gesproken organiseren we dan een looptraining, dus neem altijd even je loopschoenen mee naar de baan. Als het heel erg regent wordt de training helemaal afgelast. In dat geval staat er uiterlijk om 17:45 een bericht op hoofdpagina van de website.

Vision Sport Skeelercompetitie

Al een aantal seizoenen worden op verschillende banen in de regio skeelerwedstrijden georganiseerd voor pupillen en junioren C.
Klik hier voor meer informatie en het programma voor 2019.

Pupillenkamp

In 2018 organiseerden we voor het eerst een zomerkamp voor alle pupillen. Het werd een gezellig weekend, bedoeld om elkaar beter te leren kennen en het clubgevoel te vergroten. We slapen 1 nacht op het terrein van Combibaan Hengelo, de kleinste pupillen in de kantine, de wat grotere in zelf meegebrachte tenten. Hier vindt u de foto's van het eerste pupillenkamp.

Voor 2019 is het pupillenkamp gepland op 6/7 juli. Meer informatie volgt nog.

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Geslaagde sponsoravond
Geslaagde sponsoravond
Geslaagde sponsoravond

Vorige artikel

Marathongroep
Marathongroep
Marathongroep