Naar hoofdcontent

Overkomer

Nieuws van de G-toppers

Inmiddels hebben we er weer een aantal trainingen opzitten en ik verbaas mij elke keer weer over welke vorderingen onze schaatsers steeds weer maken.

Nieuws van de G-toppers

Zo is vorig jaar Wout bij ons komen schaatsen. Hij begon wat angstig achter een zeehondje maar door zijn grote doorzettingsvermogen schaats hij nu zo goed als los. Hij wordt steeds fanatieker en schaatst steeds makkelijker. Maar ook de schaatsers die al wat langer rondrijden blijven zichzelf steeds weer verbeteren. Dat hoort natuurlijk ook bij trainen maar onze groep moet vaak nog een drempeltje meer over om tot verbeteringen te komen en ik ben trots op het doorzettingsvermogen van onze rijders!

Onlangs mochten we weer een nieuw lid verwelkomen: Nina. Haar zus rijdt al langer rond op de ijsbaan en steeds ging ze weer mee naar de ijsbaan maar zelf schaatsen wou ze niet. Tot op een dag ze het wel wou en haar moeder gelijk contact met ons opnam. Nog diezelfde maandag schaatste ze voor het eerst mee en gelijk met ongelofelijk veel plezier en enthousiasme. Haar techniek gaat elke maandag vooruit en dat onder het genot van een grote “big smile”!

Dat leverde nog wel wat familie onenigheid op want Nina haar familie is een echte Losserse schaatsfamilie dus dan is de Hengelose IJsclub wel een stapje. Maar wij zijn er natuurlijk voor alle G-schaatsers in de regio.

En natuurlijk is Jarno zich aan het voorbereiden op de spelen in Abu Dhabi. Het weekend van 6 en 7 oktober stond in het teken van kennismaken met Team NL. Het was een gezellig weekend waarbij een mooie basis is gelegd voor de komende tijd. De komende tijd zal Jarno zich nog gaan voorbereiden met het andere inline skaters. Zo zal er een aantal keer getraind gaan worden op een houten vloer. Dit omdat de wedstrijden in Abu Dhabi ook op een houten vloer zullen zijn.
Afgelopen maandag heeft Jarno nog een interview gehad met Radio Hengelo TV. Je kunt dit terugkijken via: https://www.facebook.com/radiohengelotv/videos/260834987948078/

Rieke Tibben
Coördinator G-Sport HIJC
riekevrieler@gmail.com
 

  • Aantal weergaven (1087)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Even voorstellen: Marthijs Kuipers
Even voorstellen: Marthijs Kuipers
Even voorstellen: Marthijs Kuipers

Vorige artikel

Gevonden: HIJC jasje en muts
Gevonden: HIJC jasje en muts
Gevonden: HIJC jasje en muts