Naar hoofdcontent

Overkomer

Even voorstellen: Marthijs Kuipers

De Hengelose IJsclub heeft een nieuwe vrijwilliger bij het wedstrijdsecretariaat. Marthijs Kuipers is dit seizoen begonnen en stelt zich hier nog even voor.

Even voorstellen: Marthijs Kuipers

Mijn naam is Marthijs Kuipers. Sinds dit najaar heb ik het stokje van Erik Klok bij het wedstrijdsecretariaat overgenomen en neem ik samen met Marco Hesseling de werkzaamheden hiervoor voor mijn rekening. 

Ik kom uit een echt schaatsgezin, mijn beide ouders waren schaatsers. Maar opgegroeid in Zuid Limburg, waar lange tijd geen 400 meter baan was, heb ik nooit het langebaan schaatsen ontdekt. Ik heb nu wel 3 jongens die alledrie het schaatsvirus te pakken hebben en die bij de Hengelose Ijsclub schaatsen. Ik sta dan ook met grote regelmaat, samen met mijn vrouw Anke, langs de ijsbaan om ze aan te moedigen. 

Door bij het wedstrijdsecretariaat te helpen hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de club, zodat alle leden kunnen blijven genieten van deze mooie sport!

Groet, Marthijs
wedstrijdsecretariaat@hijc.nl
 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Pupillennieuws
Pupillennieuws
Pupillennieuws

Vorige artikel

Nieuws van de G-toppers
Nieuws van de G-toppers
Nieuws van de G-toppers