Naar hoofdcontent

Overkomer

Marathongroep

Na een onverwachte vorsperiode waar menig marathonschaatser dankbaar gebruik van heeft gemaakt is het nu echt tijd om de schaatsen in het vet te doen. 

Marathongroep

Iedereen had de hoop op natuurijs al laten varen toen de “Russische beer” opeens op de stoepstond. Helaas voor ons als schaatsliefhebbers stond er een straffe wind wat in combinatie met de sterke zon het schaatsplezier tot het minimum beperkte.

Echter kende onze groep vier natuurijsfanaten welke optimaal gebruik maakten van deze “Russische Beer”. Stefan, Gerard, Patrick, en Laurens betraden op de laatste schaatsdag nog voor dag en dauw het natuurijs, enkeling nog trillend op de benen van de strijdt der titanen (lees clubkampioenschap) van de dag ervoor, om nog een paar kilometers te maken.

Helaas moeten wij na dit seizoen afscheid gaan nemen van onze top tranier Stefan ten Dam. Een trainer van het kaliber Jac Orie en Gerard Kemkers (zonder wissels) die aan de voet stond van menig marathon succes, zoals bijvoorbeeld de overwinning van Jorrit Extercatte vorig seizoen in de C1 en de punten verdubbeling van Thymen Boomsma afgelopen seizoen. Stefan zet na 10 jaar een punt achter zijn trainerscarrière om onder andere meer tijd te hebben voor zijn gezin.

Stefan via deze weg willen wij jou namens de marathongroep nogmaals bedanken voor je inzet van de afgelopen 10 jaar als trainer.


Thijs Grootte Bromhaar

Ps. Stefan ten Dam is organisator van de Kastelenloop Diepenheim, een heel leuk en goed georganiseerd evenement waar het mogelijk is om als team in estafette vorm of alleen een halve marathon te lopen. 

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Zomertraining pupillen
Zomertraining pupillen
Zomertraining pupillen

Vorige artikel

Nieuws van onze G-toppers
Nieuws van onze G-toppers
Nieuws van onze G-toppers