Naar hoofdcontent

Overkomer

Ait Vedan: Door: Elly Scholten

Afgelopen najaar kreeg ik een uitnodiging om met Team Deurningen deel te nemen aan Alpe d’HuZes. Ik heb niet lang na hoeven denken. In juni had ik al deelgenomen aan de verkorte versie Alpe d’HuZus.
Ait Vedan
Afgelopen najaar kreeg ik een uitnodiging om met Team Deurningen deel te nemen aan Alpe d’HuZes. Ik heb niet lang na hoeven denken. In juni had ik al deelgenomen aan de verkorte versie Alpe d’HuZus. Met een Team van mijn werkgever Saxion. Ik heb toen 4 keer de alpenreus beklommen. In voor een nieuwe uitdaging en het verleggen van mijn eigen grenzen zei ik stoer: “Ik doe alleen mee als ik 6 keer omhoog mag.”’
Team Deurningen mag deelnemen aan Alpe d’HuZes, op donderdag 6 juni 2013 ga ik samen met 7 andere Deurningers de Alpenreus beklimmen. 12-12-12 is een bijzondere datum, in mijn geheugen gegrift, omdat bij mijn tweelingbroer Hans de diagnose darmkanker wordt geconstateerd. We kennen allemaal veel dierbaren die kanker hebben gehad, als je pech hebt overleef je het niet. Heb je geluk dan overleef je, waarbij je veelal je eigen grenzen moet verleggen.
Ik hoop dat ik met mijn inspanning een bijdrage kan leveren aan het KWF. Behalve 7 teammakkers, worden we vergezeld door een fors aantal enthousiaste supporters en verzorgers. Dat alles maakt het op voorhand al een heel bijzonder evenement. Ik hoop dat we met een goede voorbereiding, op sportief gebied en natuurlijk ook op het terrein van sponsorwerving een super voorjaar tegemoet gaan. Positief denken in deze soms sombere economische tijden kan veel mensen goed doen. Ik ga ervoor en ik sta er niet alleen voor. Met z’n alleen “goat wie ait vedan” Wil je mij sponsoren, dan kan dat via de site http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/elliescholten/ellie-scholten/ actie.aspx of scan de QR code.
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

MARATHONnen
MARATHONnen