Naar hoofdcontent

De Special Olympics World Winter Games 2017

Volg hier het laatste nieuws van onze G-toppers in Oostenrijk.

EasyDNNNews

Jarno Brunink schaatst met Apolo Ohno

Rien en Hanz kwamen woensdag niet in actie maar er was genoeg te beleven in Graz. Zo schaatste Jarno Brunink mee in het team wan Apolo Ohno, de beroemde Amerikaanse shorttracker.

Jarno Brunink schaatst met Apolo Ohno

Vandaag werd begonnen met de finales van de 222m. Helen vertegenwoordigde Nederland op deze afstand bij de dames.Zij werd eerste. Na de dweil werd begonnen met de relay. Jarno Brunink, die namens de HIJC als official mee is, mocht hieraan meedoen. In het team van Jarno deed Apolo Ohno mee. Dit is een zeer beroemde Amerikaanse shorttracker. Hij heeft meerdere malen meegedaan aan de Olympische spelen en veel succes gehad.Nu was Apolo Ohno eregast van Special  Olympics

Jarno en Apolo kennen elkaar al langer. Jarno heeft al eerder met Apolo geschaatst in de VS. Na een wat rommelig begin werd het een mooie show. 

Er werd ook een relaywedstrijd gehouden tussen twee special Olympics teams. Rusland tegen Korea. Het team van Korea heeft dit gewonnen.

Na de relay werd de finale van de 222m vervolgd. Voor Nederland deden bij de heren Brian en Alex mee. Brian werd tweede en Alex eerste.

Rien en Hanz (HIJC) kwamen vandaag niet in actie. Hanz komt morgen en vrijdag nog in actie voor de finales van de 333m en de 500m. Rien schaatst nog de finale van de 500m.

De schaatswedstrijden worden gehouden in Graz, waar het erg mooi weer is.

Het skiën vindt een eind verder plaats. Hier doen ook een aantal Nederlandse sporters aan mee. Ondanks het slechte weer daar worden er veel mooie resultaten behaald.

Jarno zal morgen zijn taak als scheidsrechter weer vervolgen.
Hij doet het heel goed en heeft er duidelijk veel plezier in.

Greet Ellenkamp

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

GOUD EN ZILVER!
GOUD EN ZILVER!
GOUD EN ZILVER!

Vorige artikel

Eerste schaatsmedailles zijn binnen!
Eerste schaatsmedailles zijn binnen!
Eerste schaatsmedailles zijn binnen!