Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Verslag skeelerwedstrijd Haaksbergen

Vandaag was de 2e wedstrijd van de Vision Sport skeelercompetitie op de zonnige skeelerbaan in Haaksbergen.

Verslag skeelerwedstrijd Haaksbergen

Het  was gezellig druk op de skeelerbaan in Haaksbergen en er was ook een redelijke delegatie van de HIJC aanwezig. De volgende HIJC’ers stonden aan de start:  Thalia Oosterhof; Aniek Hesselink; Emma Wolters; Annebel Korteweg Maris; Bas Huttenhuis; Hidde Laagland; Jasper Leverink; Anne Bekhuis; Ceri Riddering en Andra van der Hoeven.

Om de baan heen zat het publiek heerlijk in het zonnetje de skeeleraars aan te moedigen. Sommigen hadden eigen tuinstoelen meegenomen om langs de kant met een kopje koffie te kunnen genieten van de wedstrijden. Voor de deelnemers was er tijdens de pauze ivm de startverplaatsing een bekertje limonade en een marsje. Het was gezellig om de deelnemers van de andere clubs uit Twente weer eens te zien.  Er werd tussen de wedstrijden door nog een aantal ingewikkelde trucjes op de skeelers aan elkaar geleerd.

Behalve zon woei er ook nog wel een stevig briesje. Bij de start van de 300 meter moest er direct tegen de wind in gebikkeld worden, maar dat ging iedereen goed af. Alle deelnemers waren erg enthousiast over de wedstrijden en hopelijk is de deelname door HIJC ’ers de volgende keer nog groter. De volgende wedstrijd is op 14 juni in Vriezenveen (zie agenda op HIJC website).

Uitslagen komen binnenkort op Vision Sport pagina op de site van BC Twente.
Foto’s van de wedstrijd staan in het fotoalbum van de HIJC.

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Wielertijdrit STG Dronten-jubileum
Wielertijdrit STG Dronten-jubileum
Wielertijdrit STG Dronten-jubileum

Vorige artikel

Wielerdocumentaire 'Nieuwe Helden' zien?
Wielerdocumentaire 'Nieuwe Helden' zien?
Wielerdocumentaire 'Nieuwe Helden' zien?