Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Finale Vision Sports Skeelercompetitie

Zaterdag 6 september werd de finale van de Vision Sports Skeelercompetitie verreden in Wierden. Dit was de laatste wedstrijd uit een competitie van 4 wedstrijden. 

Finale Vision Sports Skeelercompetitie

De HIJC behaalde één podiumplek in het eindklassement; Jasper Leverink werd tweede bij de jongens pupillen B.

Deze laatste wedstrijd op de skeelerbaan van de Wierdense IJsclub was een week later dan gepland, omdat de week ervoor de wedstrijd was afgelast vanwege de regen.

Er waren 6 kinderen van de HIJC aanwezig: Aniek, Annebel, Thijs, Bas, Jasper en Iris. De trainer was: Roelof Eshuis (skeelertrainer van groep 4).

De wedstrijd begon op een mistige baan in Wierden. En omdat de baan in Wierden geen 400 meter maar 333m lang is, was de start van de 300, 500 en 700 meter op andere plaatsen dan normaal. Zo moest er gestart worden vlak voor de bocht en zelfs ook in de bocht! Bij de 700 meter moest er 2 keer gewisseld worden.
Vlak voor de wedstrijd begon brak de zon door en iedereen van de HIJC reed een goede wedstrijd met soms zelfs een PR.
Na afloop was er voor alle deelnemers een heerlijke hamburger en een vaantje. De prijswinnaars kregen ook nog een beker en een tegoedbon van Vision Sports.

 

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Boris skeelertocht in Borne
Boris skeelertocht in Borne
Boris skeelertocht in Borne

Vorige artikel

Skeelerwedstrijd Wierden is 6 sept
Skeelerwedstrijd Wierden is 6 sept
Skeelerwedstrijd Wierden is 6 sept