Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

HIJC organiseert Free-Wheel Inline Cup Oost

Op woensdag 20 augustus om 20.00 uur wordt op Combibaan Hengelo een wedstrijd van de Free-Wheel Inline Cup Oost verreden en iedereen vanaf 16 jaar kan mee doen.

HIJC organiseert Free-Wheel Inline Cup Oost

De Free-Wheelcompetitie is een skeelercompetitie en bevat een 13 tal wedstrijden op zowel combibanen als ook op wegparcoursen in Oost-Nederland. Het skeelerevenement doet voor de eerste keer Combibaan Hengelo aan en wordt daar door de Hengelose IJsclub georganiseerd.

Ook recreanten die zich willen meten met de wedstrijdrijders zijn van harte welkom om aan de wedstrijd mee te doen. Slogan van de Free-Wheelcup is: “Ga de uitdaging aan”, waarmee ze  aangeven dat de wedstrijd voor iedereen (vanaf 16 jaar) op skeelers toegankelijk is. Op de site van de Free-Wheelcompetitie staat hoe je kan aanmelden met of zonder licentie en het aanvragen van een transponder.

Jullie kunnen natuurlijk ook als toeschouwer naar Combibaan Hengelo komen om te genieten van het inline-skaten. Het belooft een spectaculaire wedstrijd te worden met snelheden die oplopen tot tot boven de 40 km/uur. De toegang is gratis en de kantine van de Hengelose IJsclub zal open zijn.

Informatie over de Free-Wheelinline Cup oost is te vinden via de website: http://www.free-wheelinlinecupoost.nl/cms/

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Hulp gevraagd bij skeeler-elfstedentocht
Hulp gevraagd bij  skeeler-elfstedentocht
Hulp gevraagd bij skeeler-elfstedentocht

Vorige artikel

Geen vrij skeeleren op woensdag 20 augustus
Geen vrij skeeleren op woensdag 20 augustus
Geen vrij skeeleren op woensdag 20 augustus