Naar hoofdcontent

Overkomer

Toekomst van HIJC

Op 6 januari zijn we met een groep enthousiastelingen begonnen met de brainstormsessie over de Toekomst van HIJC. Deze sessie werd geleid door Kees Jongman. Wat is onze visie en missie?

Toekomst van HIJC

We moesten vragen beantwoorden over wat goed gaat binnen onze vereniging. Maar ook wat beter kan. Zonder met een vinger te wijzen alles kunnen/mogen benoemen. Het leuke van de groep is de diversiteit. Van jong tot oud. Van sporter tot niet sporter. Van wedstrijdrijder tot recreatief schaatser. Het was leuk om te horen hoe andere disciplines binnen de vereniging over allerlei zaken denken. Het was niet alleen leerzaam maar ook gezellig.

Op 3 februari om 19.30 uur is de volgende sessie in ons clubgebouw in Hengelo. Het zou leuk zijn als er zich nog wat leden zouden melden voor de volgende sessie. Kunnen we op jouw steun rekenen? Het maakt niet uit of je inbreng klein of groot is, elke inbreng is van belang.

Aanmelden kan via secretariaat@hijc.nl

 

  • Aantal weergaven (1385)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Pupillennieuws
Pupillennieuws
Pupillennieuws

Vorige artikel

Racerunning
Racerunning
Racerunning