Naar hoofdcontent

Overkomer

Sponsors in beeld: DROST LETSELSCHADE BV

De komende periode zullen wij onze sponsors gaan uitlichten en nader aan jullie voorstellen, deze keer Drost Letselschade B.V.

Sponsors in beeld: DROST LETSELSCHADE BV

Drost Letselschade B.V. in Hengelo – “Uw Letsel, onze Zorg”

Als sponsor van de Hengelose IJsclub maken we graag gebruik van de gelegenheid om ons op deze plaats aan u voor te stellen. Drost Letselschade is al jaren sponsor van de HIJC vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid bij sportieve activiteiten in de lokale samenleving. Directeur Yme Drost draagt de schaatssport in het algemeen en in het bijzonder ook de Combibaan Hengelo een warm hart toe.

Al sinds 1988 is Drost Letselschade een toonaangevend letselschadebureau in de regio Twente. Maar ook  landelijk deed Drost ruime bekendheid op met de behandeling van spraakmakende zaken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de belangenbehartiging van de slachtoffers van oud-neuroloog Jansen Steur, het Monstertruckdrama in Haaksbergen, de salmonellabesmetting door zalm van de firma Foppen en, op dit moment, de Chroom-6-zaak tegen Defensie.

Met ruim 30 jaar ervaring en een team van een tiental bij het NIVRE aangesloten register-experts en goed opgeleide personenschade-behandelaars hielp Drost Letselschade al duizenden cliënten aan een optimale vergoeding voor hun letselschade. Drost maakt zich hard voor een schadeafwikkeling op maat. En dat laatste met een professionele en persoonlijke aanpak.

Drost Letselschade zet zich alleen in voor slachtoffers en treedt derhalve niet op als belangenbehartiger van verzekeraars. Als een derde aansprakelijk is voor het opgelopen (fysieke of psychische) letsel, kunt u als slachtoffer bij Drost terecht voor de afwikkeling van uw schade.

De letselschade-experts van Drost kunnen als geen ander vaststellen, of u als slachtoffer recht heeft op een vergoeding van uw letselschade. Drost wikkelt uw schade af en zorgt dat u krijgt waar u recht op hebt. Over de kosten van onze dienstverlening hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij aansprakelijkheid is de veroorzaker van de schade namelijk verplicht ook de kosten van onze juridische bijstand te vergoeden. Dat is zo in de wet bepaald. En dat is wel zo eerlijk.

Meer weten?

Neem voor meer informatie gratis en vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch via ons gratis telefoonnummer 0800-2490300, of via ons e-mail: info@drost.nl. Meer informatie vindt u ook op onze website: www.drost.nl
 


 

Drost Letselschade B.V.
Bezoekadres Hengelo
Parallelweg LS 8
7553 LG Hengelo
Tel. 0800-2490300
E-mail info@drost.nl

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Racerunning
Racerunning
Racerunning

Vorige artikel

SnertRace 22 maart 2020
SnertRace 22 maart 2020
SnertRace 22 maart 2020