Naar hoofdcontent

Overkomer

Nieuws van de G-rijders

Natuurijs, skeeleren, nationale spelen in Den Haag en Twente, de G-rijders zijn lekker actief!

Nieuws van de G-rijders

Natuurijs… wat wil een mens nog meer. Met een aantal G-rijders hebben we er nog even een avondje samen van genoten. Fijn om elkaar weer even gezien en gesproken te hebben. En ook fijn dat het ijs er zo mooi bij lag. Met dank aan al die vrijwilligers die daar zo hard voor gewerkt hebben!

Na het natuurijs begon het toch wel weer te kriebelen. Omdat de ijsbaan dit seizoen waarschijnlijk niet meer open gaat hebben we maar besloten om alvast met het skeeleren te gaan beginnen. Vanaf vorige week zijn we dan ook elke dinsdagavond weer te vinden op de skeelerbaan. Helaas is het weer nog wel wat onzeker dus afgelopen dinsdag hebben we lekker een stuk gewandeld omdat de baan helaas te nat was. En we rijden nu nog in het donker maar hopelijk rijden we snel weer onder het genot van een mooie zonsondergang.

En dan gaan we ook oefenen voor hopelijk een aantal mooie wedstrijden deze periode. We hebben namelijk te horen gekregen dat de Special Olympics Nationale Spelen in Den Haag dit jaar wel doorgaan. Helaas wel in afgeslankte vorm (minder sporten, een online openingsceremonie, etc.) maar er zal in ieder geval een 1-daagse skeelerwedstrijd zijn waar wij met onze G-rijders aan mee zullen doen.

En dan in 2022… dan worden de Nationale Spelen in Twente georganiseerd. Dat vinden wij natuurlijk vreselijk gaaf! En wat daar ook heel gaaf aan is, is dat HIJC’er Maartje Ellenkamp één van de ambassadeurs mag zijn. Zij zal aan iedereen die het maar wil horen laten weten hoe gaaf deze spelen zijn en dat iedereen mee moet doen of moet komen kijken. Ook zal ze hopelijk veelvuldig de boodschap mogen vertellen hoe belangrijk sporten is voor mensen met een verstandelijke beperking. Vind je het leuk om de belevenissen van Maartje en de organisatie van de Nationale Spelen in Twente te volgen? Volg dan de instagram accounts @specialolympics2022nl en @maartjeellenkamp

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Hijc Talent-nieuws!
Hijc Talent-nieuws!
Hijc Talent-nieuws!

Vorige artikel

CrossFit, droogtrainingen en meer
CrossFit, droogtrainingen en meer
CrossFit, droogtrainingen en meer