Naar hoofdcontent

Overkomer

Dit heeft u gemist bij de algemene ledenvergadering

Op 10 juni was de algemene ledenvergadering. Voor het secretariaat een drukke tijd. Zoals elke commissie die in een bepaalde periode een drukke tijd heeft. Maar het is elk jaar ook weer een gezellige avond. Jong en oud ontmoet elkaar. Met de grote verbinding DE CLUB. En de grote liefde voor het schaatsen of de daarbij behorende sporten. Altijd fijn om die betrokkenheid te zien.

Dit heeft u gemist bij de algemene ledenvergadering

Tijdens de algemene ledenvergadering bespreken we veel zaken die van belang zijn voor de club en voor jou. Financiële zaken, ledenaantal, nieuwbouw, etc. Ook nemen we op deze avond beslissingen die van belang zijn voor de club. Dus ook voor jou. Denk hierbij aan kleding voor de wedstrijdrijders, nieuwe statuten en huishoudelijk regelement, nieuwbouw, contributie (deze blijft hetzelfde) en nog veel meer. Wil je hier de volgende keer over meepraten? Kom dan volgend jaar naar de algemene ledenvergadering.

Naast de discussies zijn er ook nog andere onderwerpen.

  • Ereleden: Dit jaar hebben we er zelfs 2 ereleden bij gekregen. Dit zijn Wim Verkerke en George Bouret. Ze waren zeer verbaasd en waren met valse voorwendselen naar de vergadering gelokt. Een leuke taak voor de secretaris. Voor hun vrouwen waren er bloemen en Wim en George kregen een beeldje. Bob  Groenewoud had lovende woorden voor deze 2 heren. Ze bedankten de club. Ze geven wel aan dat het van belang is dat er meer trainers, vooral jonge trainers komen.
  • Jubilarissen: Ook waren er dit jaar weer jubilarissen. Andre van den Berg, Robert Duinstee en Marlies ter Bekke zijn al 25 jaar lid. Helaas konden ze niet aanwezig zijn.
  • Hans Vollenbroek stimuleringsbokaal: Hans Vollenbroek mocht de Hans Vollenbroek stimuleringsbokaal uitreiken. Deze is uitgereikt aan Thomas Jansen. Het verbaasde gezicht van hem…… schitterend. Zijn moeder had het geheim gehouden voor hem.|
  • Geslaagd: Marike ter Maat is geslaagd voor SL2. Top gedaan Marike.
  • Marathonrijder van het jaar: De marathongroep heeft Mart Bruggink uitgeroepen tot marathonrijder van het jaar. Mart had lovende woorden over de club. Zo mooi om te horen.
  • Aanmoedigingsprijs Special Sporter van het jaar: Voor het eerst hadden we dit jaar de aanmoedigingsprijs voor de Special Sporter van het jaar. En dat is Annelien de Vries. Ze stond daar vol trots. Ook weer mooi om te zien. Ze genoot van de prachtige woorden van Rieke Tibben-Vrieler.
  • Gestopte trainers: Helaas zijn er ook trainers gestopt: Henk Voorhuis, Kees en Bart Jongman en Isa Groenewoud. Isa stopt bij de HIJC maar ze maakt de mooie overstap naar de Twentse Baanselectie.
  • Kampioen: We hebben weer een kampioen in ons midden. Ab Nederlof is bij het NK voor masters 2e geworden en bij het WK masters is hij 3e (1500m en 1000 m), goud op de 3000 m. En hij is 2e geworden in het totaalklassement. Hij werd in het zonnetje gezet met een mooie bos bloemen. Een hele mooie prestatie.

Na de vergadering, onder het genot van een drankje, kwamen er verschillende gesprekken over bv  het nieuwe gebouw te sprake. Maar ook mooi verhalen over het schaatsen. Het was weer gezellig.

Juliette Bos, bedankt voor het maken van de foto’s.

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.