Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Weer zomertraining recreanten?

Zomer 2017 wil de Hengelose IJsclub weer gaan starten met een tweede groep droogtraining voor recreanten. Schaatsoefeningen "op het droge", sprintjes en nog veel meer! Voor elk niveau. Wie doet er mee?

Weer zomertraining recreanten?

Momenteel is er slechts één (gevorderde) recreantengroep die zomertraining doet, zie HIJC droogtraining.
Het is al weer enige geleden dat we bij HIJC ook nog een (beginners) recreantengroep hadden die aan droogtraining deed. Door de geringe deelname is dit toen helaas gestopt.

Onlangs werd ik (Hans Groothengel) gepolst of ik toch niet weer een dergelijke groep zou willen opstarten en daar training aan te geven. Een uurtje sporten in de buitenlucht lijkt mij nog steeds een leuke en zinvolle bezigheid. Ik wil hier dan ook graag de schouders onderzetten. Wel heb ik hier de voorwaarde aan verbonden dat de groepsgrootte om mee te starten minimaal 10 personen moet zijn.

De training wordt gegeven in en om het Weusthagbos bij het HIJC clubhuis bij Combibaan Hengelo, op de dinsdag van 19 tot 20 uur. We starten dinsdag 18 april.  Omkleden kan in ons clubhuis, douchemogelijkheden zijn er echter niet.
De training zal voornamelijk bestaan uit: inlopen, schaatsoefeningen "op het droge", sprintjes en steigerungen en af en toe een circuitje.
De training kan op elk niveau gevolgd worden door zowel dames als heren.

Graag wil ik via deze weg bij jullie polsen of je er ook voor voelt om mee te doen.
Bij deelname graag een e-mail naar hg1954@hotmail.com

Ik zie jullie reactie graag tegemoet,
Hans Groothengel

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Elly en Monique stoppen als pupcoteam
Elly en Monique stoppen als pupcoteam
Elly en Monique stoppen als pupcoteam

Vorige artikel

De laatste schaatstrainingen van dit seizoen
De laatste schaatstrainingen van dit seizoen
De laatste schaatstrainingen van dit seizoen