Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Periodeboek 1988-2013 overhandigd aan ereleden

Het periodeboek over de laatste 25 jaar geschiedenis van de HIJC is door Wim Salomons overhandigd aan ereleden, aangevuld met een lied over “De Vries zijn BMW”. Kijk hier voor een impressie:

Periodeboek 1988-2013 overhandigd aan ereleden

Bekijk hier het lied gezongen door Wim voor Henk de Vries. Een lied dat velen nog kenden van gezellige avonden in het clubhuis, waarbij Wim wel vaker zijn zelfgeschreven liedjes ten gehore bracht.

Tijdens de algemene ledenvergadering (23 juni 2014) heeft Wim Salomons het periodeboek dat hij heeft geschreven overhandigd aan Hans Vollenbroek en Jan Woelders. Met het periodeboek zijn de laatste 25 jaar van de Hengelose IJsclub in beeld gebracht.

Voor Wim het boek schreef heeft hij gesproken met drie ere-leden (Jan Woelders, Hans Vollenbroek en Dick Kuipers) en heeft met hen de geschiedenis van de laatste 25 jaar doorgenomen. Dit heeft geresulteerd in een prachtig verslag van de ontwikkelingen binnen het schaatsen in Twente en binnen de club.
Wim heeft de afgelopen 25 jaren in vijf periodes opgedeeld. Elke periode begint hij met het wereldnieuws en vervolgt met gebeurtenissen binnen de club in het kort. Daarna gaat hij uitgebreider in op wat hij in de clubbladen en verslagen heeft gelezen. Hier en daar een beetje "bijgekleurd" om het geheel leesbaar te houden.

Het periodeboek is via deze link online te lezen.
Het kan ook besteld worden via het secretariaat: secretariaat@hijc.nl

 

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Huldiging HIJC-leden
Huldiging HIJC-leden
Huldiging HIJC-leden

Vorige artikel

Wouter Blenk is aangekomen op de Noordkaap
Wouter Blenk is aangekomen op de Noordkaap
Wouter Blenk is aangekomen op de Noordkaap