Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Nieuwe website

Welkom op de nieuwe website van de Hengelose IJsclub!

De afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest met het vullen van deze nieuwe website. De gebruikelijke onderdelen zoals het nieuwe trainingsrooster voor de pupillen, en recreanten kunt u op de site terugvinden.

De Overkomer staat in een compleet nieuwe vorm op de website. De nieuwste editie wordt op 20 september per e-mail naar alle leden gestuurd en is vanaf dan ook op de site te bekijken.

Dankzij Bitwise is er een nieuw ontwerp en een nieuw systeem om de inhoud bij te houden. Nieuw is bijvoorbeeld de mogelijkheid om te reageren op berichten in Nieuws en op berichten in De Overkomer. We zouden het leuk vinden als de HIJC leden hier gebruik van gaan maken.

Zo kunt u reageren op dit bericht aan de onderkant van de pagina, maar een mailtje sturen naar webmaster@hijc.nl kan natuurlijk ook.

Naast een Twitter account, hebben we nu ook een Facebook pagina! Bij deze nodigen wij iedereen uit om de pagina te "liken" en er berichten op te plaatsen.http://www.facebook.com/hengeloseijc

Met vriendelijke groet,

 

De webmasters

Bob Groenewoud en Brigitte Huttenhuis

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Jubileumfeest pupillen
Jubileumfeest pupillen
Jubileumfeest pupillen

Vorige artikel

Skeelermiddag voor Hengelose basisschooljeugd geslaagd
Skeelermiddag voor Hengelose basisschooljeugd geslaagd
Skeelermiddag voor Hengelose basisschooljeugd geslaagd