Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Heel Hengelo schaatst

Eindelijk na uitstel op uitstel ging vrijdag de Combibaan aan de Van Alphenstraat open en dat hebben we geweten, we kregen zoveel aanmedingen dat de beschikbare plekken binnen no time uitverkocht waren!

Heel Hengelo schaatst

Donderdagavond verscheen het reserveringssysteem online en kon iedereen voor een blok van 1,5 uur een plekje reserveren (https://reservering.hijc.nl/).

Vrijdagochtend om 10 uur werd de baan geopend en konden de leden van de Hengelose IJsclub de eerste rondjes in de zon maken. Fotograaf Bart Slotman was ook aanwezig en met zijn drone maakte hij mooie foto's van de baan, zoals de fotos bij dit artikel. In de loop van de dag kwamen er veel mensen langs. Ook schaatsen.nl kwam langs en maakte een mooie resportage die hier te bekijken is. Natuurlijk ontbrak 1Twente ook niet en zij maakten ook mooie opnames die hier terug te zien zijn. 

Zaterdagochtend was het ijs misschien nog wel mooier dan vrijdag, dit door de enorme inzet van de twee ijsmeesters George en Luc. De dag werd afgetrapt met een training voor de pupillen, veel van hen hadden nog nooit op natuurijs gestaan maar deden het fantastisch! Extra knap maakte het omdat het -11 graden was tijdens de training. In de loop van de dag werd het wel wat warmer, maar het ijs bleef mooi en was het erg gezellig met veel bezoekers en warme chocolademelk. 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Gratis proeflessen!
Gratis proeflessen!
Gratis proeflessen!

Vorige artikel

Kennismaken!
Kennismaken!
Kennismaken!