Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Afscheid voorzitter 2020

Even een berichtje tussendoor. 🙉🙈🐵🙊
In deze rare tijd, hopelijk is iedereen gezond en wel, moet ik jullie toch iets vertellen.

In 2017 heb ik de functie van voorzitter HIJC op mij genomen en nu in 2020 heb ik mijn periode van drie jaar erop zitten. Dan komt het besluit van wat ga je doen, je nog een periode beschikbaar stellen of niet. Ik heb besloten om mij niet meer beschikbaar te stellen en een ander pad te gaan volgen. Wat dus inhoudt dat er een nieuwe voorzitter voor HIJC gezocht moet worden. Daarom wil ik een beroep doen op iedereen die deze taak op zich zou willen nemen om zich te melden bij secretariaat@hijc.nl

Ik ben zeker van mening dat regelmatig een andere bestuurder goed is voor de toekomst van HIJC en er komen dan nieuwe ideeën. Kan alleen maar zeggen dat het een toffe club is met een hoog saamhorigheidsgevoel en vooral het clubgevoel is enorm. Een mooie tijd waar ik met een goed gevoel op terug kijk.

Op de ALV in september hoop ik velen van jullie nog te treffen en dan hopelijk de hand te kunnen schudden en geen 1,5 meter gedoe. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om op de ALV te zijn dan wens ik je alles goede toe en we zien elkaar zeker op de baan terug.

Het gaat jullie goed.

Met vriendelijke groeten
Ilona van Dijk-Nijenhuis
Nu nog voorzitter HIJC en met trots!

 

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Video: Skeeleren is zo leuk!
Video: Skeeleren is zo leuk!
Video: Skeeleren is zo leuk!

Vorige artikel

HIJC Zomer Pupillendag 27-6
HIJC Zomer Pupillendag 27-6
HIJC Zomer Pupillendag 27-6