Naar hoofdcontent

Overkomer

Wisseling der seizoenen

Mededelingen van het secretariaat over de start van het winterseizoen 2017-2018.

Wisseling der seizoenen

Nog even en dan gaan we ons weer opmaken voor het winterseizoen. De afgelopen periode is er veel gebeurd omtrent de gewijzigde trainingstijden met name op de zaterdagochtend. Hoe een en ander gaat uitpakken moeten we afwachten. De ledenadministratie is erg druk met de verwerking van alle wijzigingen zodat straks alle baankaarten juist geactiveerd zijn. 

Op 23 juni 2017 hebben we de jaarvergadering gehad en hebben we afscheid genomen van de voorzitter (Hans Laagland), bestuurslid pupco (Elly Klaaskate) en het algemene bestuurslid (Jan Engelbertink). Het voorzitterschap is overgenomen door Ilona van Dijk en Bob Groenewoud heeft de functie van Elly ingevuld. De overige vacatures zijn nog niet ingevuld. 

Het ligt in de planning om binnenkort met de diverse commissies een kennismakingsbijeenkomst te houden met Ilona van Dijk. Middels deze korte bijeenkomsten wil zij kennis maken en een indruk krijgen wat er zoal speelt binnen de verschillende commissies. Via het secretariaat zullen de uitnodigingen hiervoor verzonden worden.

Laten we hopen op een mooi winterseizoen met natuurijs zodat we ook lekker in de vrije natuur van het schaatsen kunnen gaan genieten.

Fijne en sportieve winter.

Maureen Hesselink
secretariaat HIJC

 

  • Aantal weergaven (1867)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Van de voorzitter...
Van de voorzitter...

Vorige artikel

De puntjes op de ï
De puntjes op de ï
De puntjes op de ï