Naar hoofdcontent

Overkomer

Van de voorzitter...

Beste Leden,
Even een Update.
Als eerste hoop ik dat iedereen een hele fijne vakantie heeft gehad en gezond weer thuis is.

Aan het weer buiten met stormachtige taferelen en veel regenbuien kan men merken dat de herfst eraan komt. En dan nog even, vanaf oktober zijn we weer op IJsbaan Twente te vinden. Velen kunnen dat moment niet afwachten.
Iedereen is druk om dit allemaal op de rit te zetten, vooral nu er wijzigingen zijn in de trainingstijden op zaterdag wat een grote impact heeft. Dat dit gevolgen heeft en resulteert in opzeggingen bij zowel trainers als leden is heel erg spijtig.
Ik persoonlijk vind het erg jammer dat zoiets gebeurt buiten HIJC om en dat dit toch de club treft.

De Vision Sports Skeelercompetitie zit er weer op en de jeugd heeft mooie resultaten behaald. Het zou fijn zijn als volgend jaar weer zoveel pupillen mee zouden doen van de Hengelose IJsclub. Een compliment daarvoor.

In het zomerseizoen was ik op maandag en vrijdag avond op de skeelerbaan te vinden. Ik vind het geweldig om te zien hoe iedereen traint. Ik heb diep respect voor de inzet en doorzettingsvermogen. Dit zal voor de winter weer mooie dingen beloven.

De wedstrijdgroepen hebben op zondag 17 september meegedaan aan de Run Bike Run van Ootmarsum. Het weer was perfect en er waren vele deelnemers van HIJC die aan deze run hebben mee gedaan.
Nu a.s. 24 september doen ze de laatste Run Bike Run van Delden. Ik zou zeggen kom is kijken en moedig ze aan. De start is om 10:00 aan de Oelerweg bij Wienerbrug Twentekanaal.

Mochten er ouders zijn die iets willen doen voor de club meld je aan we zoeken nog een aantal mensen voor wat plaatsen en wel:

  • Algemeen bestuurslid;
  • Activiteiten Commissie;
  • Juryleden bij schaatswedstrijden op IJsbaan Twente.

Tot slot wens ik iedereen een top schaatsseizoen en we zien elkaar op IJsbaan Twente.

Met vriendelijke groeten,

Ilona van Dijk-Nijenhuis
Voorzitter Hengelose IJsclub

 

 

 

 

 

 

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden

Vorige artikel

Wisseling der seizoenen
Wisseling der seizoenen
Wisseling der seizoenen