Naar hoofdcontent

Overkomer

Van de voorzitter...: Door: Hans Laagland

Binnenkort gaat de ijsbaan weer open, ik heb mijn schaatsen uit het vet gehaald en ze de slijpsteen weer laten voelen.

Van de voorzitter...

Ik heb bij Remco nog wat nieuwe onderdelen gekocht voor mijn natuurijs schaatsen en me aangemeld voor de Alternatieve 11-stedentocht op de Weissensee. Wat mij betreft mag het gaan vriezen. Volgens de Enkhuizer Almanak krijgen we deze winter vorst, als je het aantal zonnevlekken uitzet in jaren dan volgt uit deze grafiek dat we dit of volgend jaar de 11-stedentocht kunnen rijden. Kortom, het ziet er goed uit ……..volgens de geleerden.

Zoals jullie hebben kunnen lezen op onze website en in een mail die jullie hebben gehad doet onze vereniging mee met de Grote Clubactie. We verkopen loten, 80% van de omzet gaat naar onze vereniging. Met de opbrengst kunnen we onder andere trainingsmaterialen aanschaffen en het clubgebouw onderhouden. We doen niet zomaar met de actie mee, de actie is noodzakelijk om de club draaiende te houden! Wij willen 1500 loten verkopen. Als elk lid 3 loten koopt dan halen we ons doel, dat zou geweldig zijn. Ik doe dus een beroep op jullie allemaal, steun HIJC en koop die loten! Meer informatie over de actie is te vinden op onze site.

Begin oktober organiseren we in ons clubgebouw een slijp instructieavond. Door een professional zal worden uitgelegd en voorgedaan hoe je schaatsen slijpt en onderhoudt. Als je zelf je schaatsen nog niet slijpt, of dit wel doet maar twijfelt aan de kwaliteit, is het de moeite waard om hier is te gaan kijken. Binnenkort zal hierover op onze website meer bekend worden gemaakt.

Tot zover de berichten van de bestuurstafel en andere bijzonderheden.

Hans Laagland
Voorzitter HIJC

  • Aantal weergaven (4624)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

In memoriam Berend van der Veen
In memoriam Berend van der Veen
In memoriam Berend van der Veen

Vorige artikel

Wisseling der seizoenen
Wisseling der seizoenen
Wisseling der seizoenen