Naar hoofdcontent

Overkomer

Van de bestuurstafel

Op de ledenvergadering van 17 juli 2013 is Koos Lamme afgetreden als voorzitter en Linda Schlosser als bestuurslid pupillen. Op dezelfde vergadering is een aantal leden toegetreden tot het bestuur. Edwin Tiben is de nieuwe penningmeester, Henk Abbink bestuurslid Facilitaire Zaken, Elly Klaaskate bestuurslid pupillen en Hans Laagland de nieuwe voorzitter.

Elly Klaaskate

Elly Klaaskate is sinds 2009 lid van het Pupcoteam. Dit team zorgt ervoor dat de pupillen, hun ouders, nieuwe pupillen en pupillentrainers het naar hun zin hebben bij de HIJC. Zelf schaats ik niet, maar mijn zoon schaatst al vanaf zijn 7e jaar bij de HIJC. Nu is hij 14 jaar en traint met veel plezier in een Wedstrijdgroep. Nieuwe kinderen en hun ouders de weg wijzen binnen de HIJC, zowel persoonlijk als per mail, het begeleiden bij pupillenwedstrijden, het samenstellen van de deelnemerslijst voor interclubs en het organiseren van activiteiten vind ik belangrijke taken als vrijwilliger voor de pupillen. Ook het zorgen voor voldoende trainers voor alle groepen, geregeld vergaderen met de trainers, zodat alles op rolletjes verloopt hoort hierbij. Deze taken vervul ik met veel plezier.

Edwin Tiben

Edwin Tiben is ruim 30 jaar lid van H.IJ.C. Op donderdag geeft hij ijstraining aan een groep senioren recreanten en zomers geeft hij wielertraining aan de jongste opleidingsploeg. Edwin is getrouwd en vader van twee zoons. Een van deze zonen is ook lid van de H.IJ.C. Edwin werkt in het bedrijfsleven als hoofd administratie/controller en doceert in de avonduren administratieve en bedrijfseconomische vakken. 

Henk Abbink 

Henk Abbink geboren 19-10-1949 ruim 30 jaar lid van H.IJ.C. Heeft reeds 3 elf stedentochten uitgereden, oprichter van Abbink Boekelo Wegenbouw BV intussen overgedragen aan de drie zonen die het bedrijf verder uitbreiden. Nu ik meer tijd heb vindt ik het leuk om mij in te zetten voor de H.IJ.C Combi baan .Ik hoop met de enthousiaste vrijwilligers er een leuk winterseizoen van te maken. 

Hans Laagland 

Hans Laagland is bijna 8 jaar lid van HIJC. Op zaterdag geeft hij training aan pupillengroep 4, zelf schaatst hij twee keer in de week. Hans is getouwd en vader van 4 kinderen, twee van de kinderen zijn ook lid van HIJC. Hij werkt bij een ingenieursbureau in Deventer en is voordat hij voorzitter werd van HIJC lid geweest van TRIOS en 5 jaar voorzitter geweest van de GTC Langebaan/kortebaan van het gewest Overijssel.

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Van de voorzitter...
Van de voorzitter...

Vorige artikel

Pien Keulstra in Italie
Pien Keulstra in Italie
Pien Keulstra in Italie