Naar hoofdcontent

Overkomer

SPONSORS IN BEELD: JANSEN CHROOM

De komende periode zullen wij onze sponsors gaan uitlichten en nader aan jullie voorstellen, deze keer Jansen Chroom .

SPONSORS IN BEELD: JANSEN CHROOM

Al 94 jaar voorop in oppervlaktetechniek

 

Elke afzonderlijke opdracht een uitzonderlijke uitdaging

Jansen Chroom werd in 1926 opgericht als rijwielherstelinrichting. Een voor die tijd al heel vooruitstrevende maatregel was de vervanging van gelakte sturen en velgen door verchroomde onderdelen vanwege de betere bescherming en het fraaiere uiterlijk. Na de eerste galvanobaden volgden er ook baden voor meer technische toepassingen, zoals het slijtvast hardverchromen voor de textielindustrie. Constante uitbreiding van het aantal baden heeft intussen geleid tot de beschikbaarheid van veel mogelijkheden op het gebied van oppervlaktebehandeling  Dat daarbij de kwaliteit nooit uit het oog is verloren, blijkt wel uit het behalen van het ISO-9001 certificaat in 1996.

Bij alle ontwikkelingen is altijd ook veel aandacht aan het milieu besteed. Inmiddels is in 2018 het milieucertificaat ISO-14001 behaald.

Het ruime gamma aan oppervlaktebehandelingen dat hierdoor is ontstaan, kan niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particuliere opdrachtgevers uitgevoerd worden.

Alle mogelijke bewerkingen kan gevonden worden op www.jansenchroom.nl
 

Verkoperen

Kleur anodiseren

Verchromen

Hardverchromen

 

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

RaceRunning Hengelooo
RaceRunning Hengelooo
RaceRunning Hengelooo

Vorige artikel

Trainen tijdens recreatieuren
Trainen tijdens recreatieuren
Trainen tijdens recreatieuren