Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Trainen tijdens recreatieuren

Verenigingsleden die door Corona angst hebben om tijdens de trainingsuren te trainen, krijgen van BC Twente de mogelijkheid om met hun baankaart toegang te krijgen tot de recreatieuren van de IJsbaan Twente.

Trainen tijdens recreatieuren

Verenigingsleden die door de corona angst hebben om te trainen tijdens de trainingsuren (de zogenaamde KNSB uren) hebben, voor zo lang het protocol van het RIVM opgevolgd dient te worden, de mogelijkheid met hun baankaart toegang te krijgen tot de recreatie uren van de ijsbaan.

Tijdens de training in recreatie uren door verenigingsleden dient er wel een trainer/corona verantwoordelijke aanwezig te zijn.

Uiteraard wordt er getraind met respect voor de overige recreatieve schaatsliefhebbers.

  • Met KNSB uren wordt bedoeld de trainingsuren die gehuurd worden door de Baanvereniging Twente.
  • Met recreatie uren van de ijsbaan wordt bedoeld alle uren die door de IJsbaan Twente beschikbaar worden gesteld om te recreatie schaatsen door individuelen.

Met toegang tot de ijsbaan middels de baankaart wordt tevens voldaan aan de registratie plicht.

Maken schaatsers gebruik van deze mogelijkheid dan vervalt het recht op het trainingsuur tijdens de KNSB uren in de week van gebruik.

Voor omgang tijdens de recreatie uren dient het protocol van de ijsbaan opgevolgd te worden.

Samenvattend; met een baankaart van de Baanvereniging Twente(BC Twente) kun je trainen tijdens de recreatieuren van de ijsbaan. De baankaart is dan jou toegangskaart tot de ijsbaan buiten de verenigingsuren om.

Met vriendelijke groet,
Jouw Baancommissie
 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Kennismaken!
Kennismaken!
Kennismaken!

Vorige artikel

Cursus voor nieuwe juryleden
Cursus voor nieuwe juryleden
Cursus voor nieuwe juryleden