Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Programma open dag HIJC tijdens WeustDag

Zondag 10 juni heeft de Hengelose IJsclub Open Dag. Op Combibaan Hengelo kan iedereen vrij skeeleren met diverse spelletjes en obstakels (skeelermaterialen zijn gratis te leen). Kijk hier naar ons hele programma tijdens WeustDag:

Programma open dag HIJC tijdens WeustDag

Zondag 10 juni is het OPEN DAG. Kom van 11.00 tot 16.00 uur naar Combibaan Hengelo tijdens WeustDag 2018.

  • Vrij skeeleren voor iedereen: met diverse spelletjes en obstakels (skeelermaterialen zijn gratis te leen).
  • Plantjesverkoop: De opbrengst komt ten goede aan G-skeeleraar Jarno Brunink die in maart 2019 mee zal doen aan de Special Olympics World Summer Games in Abu Dhabi. Met dank aan kwekerij Arno Kuipers.
  • Kleedjesmarkt: Voor alle kinderen tot 15 jaar, ruim de zolder en je kamer op en verkoop je oude spulletjes op de rommelmarkt (opgave via mariketermaat@hotmail.com).
  • Remclinic: Altijd al willen leren remmen met je skeelers? Leer het bij ons!
  • Skatehockey: door hgv Hengelo.
  • HIJC wedstrijdgroepen: 10:00-12:00 Fietstraining met vertrek en aankomst op de Combibaan (9:45 aanwezig).
  • HIJC wedstrijdgroepen: 12:00-13:00 Gezamenlijke lunch.
  • HIJC wedstrijdgroepen: 13:00-15:00 Techniek clinic van Jorien Voorhuis overlopend in de skeelertraining.
  • Opening vernieuwd clubgebouw en (leden)borrel: Vanaf 15:00 zijn alle leden van de Hengelose IJsclub van harte welkom een drankje te drinken in het vernieuwde clubgebouw.

WeustDag

Op zondag 10 juni 2018 stellen de verenigingen in het Weusthagpark hun deuren open voor het publiek en kan volop genoten worden van de natuur van dit prachtige park. Kom naar WeustDag om de omgeving in volle glorie te beleven en kennis te maken met de verenigingen.
Naast de activiteiten bij de Hengelose IJsclub organiseren onze buren ook leuke activiteiten die de moeite waard zijn. Zo kan je tennissen, paardrijden, met een treintje van de ene vereniging naar de andere, vlotten bouwen, naar muziek luisteren, turnen en nog veel meer. Op verschillende plekken is wat lekkers te koop.

Deelnemende verenigingen zijn: Hengelose IJsclub, Tennisclub ’t Weusthag, Ponystal ’t Geerdink, CV Weidemennekes,  TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep, Kinderboerderij ’t Weusthag, Muziekvereniging Armonia, TurnCentrum Twente, Scouting St. Christoffel, Buitenplaats De Houtmaat, Heemtuin – IVN, Biologische Moestuinvereniging, Scouting St. Jeroen Bambi, Stichting Manege de Kapberg.

Tot ziens op onze Open Dag!

 

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Uitslag VisionSports competitie Haaksbergen
Uitslag VisionSports competitie Haaksbergen
Uitslag VisionSports competitie Haaksbergen

Vorige artikel

Kleedjesmarkt tijdens WeustDag
Kleedjesmarkt tijdens WeustDag
Kleedjesmarkt tijdens WeustDag