Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Ook HIJC verzorgt clinic’s voor pupillen uit de REGIO: Euregio Schaatsweekend

Komend weekend (18 en 19 oktober) zijn er tijdens het Euregioschaatsweekend allerlei gratis schaatsactiviteiten  op IJsbaanTwente. Voor het langebaanschaatsen worden ook door HIJC schaatsclinics verzorgt. 

Ook HIJC verzorgt clinic’s voor pupillen uit de REGIO

Evenement datum:19-10-2014 22:00 - 20-10-2014 01:45

Als je je opgegeven hebt via de website van de IJsbaan Twente en je woont in Twente dan wordt je een clinic aangeboden door trainers en junioren van de Hengelose IJsclub. Je kan schaatsen lenen van de ijsbaan om uit te proberen op deze mooie sport wat voor jou is. Mogelijk begin je met vallen en opstaan, maar na een poosje kan je ook meedraaien met de rondjes met andere leeftijdsgenoten.
Wij hebben als Hengelose IJsclub drie dagen in de week waarop je als pupil kan komen oefenen. Op de dinsdag en donderdagavond en op de zaterdag morgen zijn er trainingsmogelijkheden. 

Kom genieten van de ijsbaan en van het heerlijke glijden op twee dunne ijzertjes. Als het je dit weekend bevalt kan je je opgeven voor 2 proeflessen bij HIJC op een van de avonden of de zaterdagmorgen.

Voor meer informatie kan je ook even langs komen bij onze informatiestand, waar ouders en kinderen alles over het schaatsen in clubverband bij de HIJC kunnen horen. De HIJC heeft op veel verschillende dagen de mogelijkheid om te trainen voor alle leeftijdsgroepen vanaf 6 jaar. Of je nu recreant bent of wedstrijdschaatser, het kan allemaal bij de HIJC!

Tot zaterdag of zondag!

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Gratis proeflessen schaatsen bij Hengelose IJsclub
Gratis proeflessen schaatsen bij Hengelose IJsclub
Gratis proeflessen schaatsen bij Hengelose IJsclub

Vorige artikel

Marathonrijders klaar voor de start
Marathonrijders klaar voor de start
Marathonrijders klaar voor de start