Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Hengelose IJsclub 2e bij Junioren interclub

Afgelopen zaterdag (14 november) heeft de Hengelose IJsclub de jaarlijkse Junioren Interclub georganiseerd op IJsbaan Twente. Aan deze wedstrijd voor C, B en A junioren hebben 12 clubs meegedaan.

Hengelose IJsclub 2e bij Junioren interclub

Het team van de Hengelose IJsclub bestond uit de volgende deelnemers: Tessa Huttenhuis (DC), Jorick Huizing (HC), Laura Koldemeule (DB), Vincent Klaaskate (HB), Maike Grootenhaar (DA) en Thomas Janssen (HA). Job Jaspers deed ook mee aan deze wedstrijd als invaller voor een andere club. Het was de eerste wedstrijd van Job sinds zijn zware blessure, die hij eind vorig seizoen heeft opgelopen tijdens een valpartij op het ijs. Job presteerde uitstekend op het ijs, net als alle andere HIJC-ers.
Er sneuvelden weer vele PR’s en in het overall clubklassement werd zelfs een hele mooie tweede plaats behaald. In het individuele klassement waren er prijzen voor Tessa Huttenhuis (2e) en Thomas Janssen (2e).  De interclub werd gewonnen door ijsclub TG De Scheuvelloper.

Het clubklassement ziet er als volgt uit:

  1. TG De Scheuvelloper
  2. Hengelose IJsclub
  3. STV De IJshazen
  4. IJsclub Stokvisdennen
  5. TG De Hunen
  6. Sportief Oost Nederland
  7. IJsvereniging Groningen
  8. STC Rutten
  9. Deventer IJsclub
  10. Schaatsvereniging Noord Oost Drenthe
  11. TG DSO
  12. Almeerse SchaatsVereniging ASV

Hieronder kunt u de volledige uitslag downloaden.

De wedstrijd was georganiseerd door het HIJC wedstrijdsecretariaat (Marco Hesselink en Erik Klok) samen met vele andere vrijwilligers van de HIJC.

 

 

Documenten om te downloaden

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Een geslaagd Euregio schaatsweekend
Een geslaagd Euregio schaatsweekend
Een geslaagd Euregio schaatsweekend

Vorige artikel

Twee gratis proeflessen schaatsen
Twee gratis proeflessen schaatsen
Twee gratis proeflessen schaatsen