Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Hengelo Sport EVENT: Schaatsen op IJsbaan Twente

De jaarlijkse schaatsochtend op IJsbaan Twente in Enschede voor groepen 5 & 6 van alle basisscholen. Trainers van de Hengelose IJsclub helpen in het binnengedeelte de kinderen bij de eerste beginselen van het schaatsen.

Hengelo Sport EVENT

Op woensdagochtend in de eerste week van november is de jaarlijkse schaatsochtend op de IJsbaan Twente in Enschede. Net als bij de vorige edities kunnen niet alleen de kinderen uit groep 6 maar ook de kinderen uit groep 5 deelnemen aan de schaatsochend. Trainers van de Hengelose IJsclub helpen in het binnengedeelte de kinderen bij de eerste beginselen van het schaatsen. Op de buitenbaan kan vrij geschaatst worden. Hier kunnen de kinderen ook ondersteuning krijgen als ze dat willen van medewerkers Hengelo Sport en studenten van ROC Sport en Bewegen. Op deze manier kan iedereen kennis maken met schaaten en/of  IJsbaan Twente.

Voor meer info zie: http://www.hengelosport.nl/activiteit/schaatsen-ijsbaan-twente

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Foto's natuurijsbaan 2009/2010
Foto's natuurijsbaan 2009/2010
Foto's natuurijsbaan 2009/2010

Vorige artikel

Skeelervideo
Skeelervideo
Skeelervideo