Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Gratis schaatsen Hengelose basisscholen op IJsbaan Twente

Op zaterdag 11,18 en 25 november van 17:00 tot 18:00 uur zijn de kinderen van basisscholen uit Hengelo uitgenodigd om gratis te komen schaatsen bij IJsbaan Twente.

Gratis schaatsen Hengelose basisscholen op IJsbaan Twente

Op zaterdag 11, 18 en 25 november van 17:00 tot 18:00 uur zijn de kinderen van basisscholen uit Hengelo uitgenodigd om gratis te komen schaatsen bij IJsbaan Twente.

In de maand oktober hebben veel kinderen schaatstraining gehad op de IJsbaan Twente in het kader van Schoolschaatsen. Graag nodigen wij de kinderen van de Hengelose basisscholen uit om nog een keer gratis te komen schaatsen op zaterdag 11, 18 en 25 november van 17:00 tot 18:00 uur.

Trainer
De Hengelose IJsclub heeft een trainer op de baan om tips te geven en een aantal activiteiten en oefeningen te organiseren.

Inschrijven
De inschrijving is heel eenvoudig, vul het google-formulier in en je mag meedoen! 
Het formulier staat hier: https://goo.gl/forms/GeFnBvPmfFOTUw0s1

Schaatsen huren
Kinderen die nog geen schaatsen hebben kunnen ze deze huren op IJsbaan Twente bij de schaatsshop van HYRO Sports. Deze is tijdens het jeugdschaatsuur ook open.

Aanspreekpunt Hengelose IJsclub
Voor vragen kun je terecht bij de pupillencoordinator van de Hengelose IJsclub:
Bob Groenewoud
pupco@hijc.nl

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Schaatsdag van Hengelo Sport
Schaatsdag van Hengelo Sport
Schaatsdag van Hengelo Sport

Vorige artikel

Wegwijzers Combibaan
Wegwijzers Combibaan
Wegwijzers Combibaan