Naar hoofdcontent

Overkomer

Van de voorzitter

VRIJWILLIGERS BEDANKT!!
Waarvoor?
Voor de inzet van de afgelopen week toen we natuurijs hadden.

Van de voorzitter

Bij de vergadering op maandagavond wisten we nog niet wanneer de natuurijsbaan open zou gaan en dinsdagmorgen om 10:00 uur konden we plotseling al open. Toen moest iedereen een tandje harder. Super, zonder mopperen en klagen, gewoon doen. Dat doet goed, het kan gewoon bij HIJC en daar kunnen we trots op zijn!

Als voorzitter hoor en zie ik best veel en waar ik mij zorgen overmaak is toch dat altijd dezelfde vrijwilligers opstaan en dat is niet oké. Dat diverse functies door één persoon gedaan worden maakt de club kwetsbaar. Daarom vraag ik opnieuw: Kom ons HELPEN. Er wordt dringend gezocht naar een kantinebeheerder!!
Geef je eigen draai aan onze mooie kantine en regel een team om je heen, zodat er ook van je overgenomen kan worden. Er zijn er al een aantal die je daar zeker mee kunnen helpen, die nu ook al helpen in de kantine. Het is geen fulltime- of parttimebaan maar vergt organisatietalent en horecagevoel. Lijkt het je leuk? Meld je dan bij: voorzitter@hijc.nl 

Het ijsseizoen loopt aardig naar het einde toe, ondanks dat er nog een paar mooie weken aankomen. De pupillen en wedstrijdrijders hebben al mooie resultaten behaald, pr’s verbeterd en diverse trainers moesten doelstellingen bijstellen omdat ze al waren behaald. Wedstrijdrijders die naar het NK-allround gaan op 1,2,3 februari wil ik graag heel veel succes wensen.

Ook het behalen van de trainersdiploma’s is belangrijk voor de club, wil iedereen die hier interesse voor heeft zich melden. Het zou toch prachtig zijn dat ook dit een grote visvijver is.
Helaas is sinterklaas de deur van het HIJC-clubgebouw voorbijgereden en ook de vrijwilligersavond was dit jaar afgelast door gebrek aan interesse. Dat betekent dat we hier een andere weg voor in moeten inslaan en mocht iemand een idee hebben meldt hem dan: voorzitter@hijc.nl 
Zelf denken we aan een ledendag met voor iedereen iets. Van springkussens tot bbq en dan op een moment dat er geen vakantie en feestdagen toestanden zijn. Want iedereen is al druk met van alles, maar toch zou ik graag zou iets zien om de banden onderling wat aan te halen en elkaar beter te leren kennen.

Op de ledenvergadering van juni a.s. zou ik ook graag jeugdleden zien en ouders van pupillen om te laten zien wat we wel allemaal hebben gedaan het afgelopen jaar en van plan zijn de komende tijd.

Dan rest mij nog iedereen een fijne laatste ijstijd te wensen en tot gauw.

Groetjes ilona van Dijk-Nijenhuis
Voorzitter HIJC

 

 

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden

Vorige artikel

Uitnodiging HIJC Clubkampioenschappen 2019
Uitnodiging HIJC Clubkampioenschappen 2019
Uitnodiging HIJC Clubkampioenschappen 2019