Naar hoofdcontent

Overkomer

Van de voorzitter

Oktober ligt al achter ons en december dient zich alweer aan. Persoonlijk voor mij is oktober als een achtbaan verlopen, doordat ik zelf even uit de running was, een nieuwe knie heb gekregen en nu zowel links als rechts “vernieuwd” ben. Een mooie bos bloemen mocht ik ontvangen van HIJC, waarvoor mijn dank.

Op de baan is het prachtig te zien wat onze nieuwe kledinglijn nu doet. Diverse mensen hoor ik zeggen: “Prachtig die nieuwe kleding van HIJC”. En als dan de marathon op 10 november jl. wordt gereden en de omroepster dit nog eens benadrukt, dan moet ik toch wel erg breed grijnzen en word ik toch wel erg blij. Ook de velen die de kleding in de actieperiode hebben besteld en nu dragen, laten de baan echt blauw kleuren en dat was onze doelstelling. Heb je nog geen kleding en wil je het toch ook graag gaan dragen kijk op de kledingpagina van HIJC.

Nu op dit moment hebben we voor Jarno Brunink een oud ijzer actie bij het clubgebouw op woensdag van 19:00 tot 20:00 en zaterdag van 10:00u tot 12:00u. Daar kan je oud ijzer brengen om Jarno’s reis naar Abu Dhabi mogelijk te maken van 14 t/m 21 maart 2019. Hebben jullie geen oud ijzer maar wel de tijd om even te helpen, dan graag. Ze komen nog wat handen te kort!

Het klusteam heeft het hekwerk bij Combibaan Hengelo weer in orde gemaakt. Wat een klasse werk.
De Sint heeft ook weer aangegeven dat 1 december pieten naar het clubgebouw willen gaan komen dus geef je snel op het aanmeld formulier staat op de site HIJC.
En dan het schaatsseizoen wat al twee maanden op gang is. Wat een allermachtig prachtig gezicht om de rijders blij rond te zien rijden dat ze weer rondjes mogen draaien.

Dan wens ik iedereen supermooie feestdagen en een goed begin 2019. Tot de volgende keer.

Groetjes,
Ilona van Dijk-Nijenhuis
Voorzitter HIJC
 

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden

Vorige artikel

1 december Sinterklaasfeest en Oud IJzer Actie
1 december Sinterklaasfeest en Oud IJzer Actie
1 december Sinterklaasfeest en Oud IJzer Actie