Naar hoofdcontent

Overkomer

Van de voorzitter...

Daar ben ik weer. Het winterseizoen zit erop en we starten aan het zomerseizoen. Voor mijn gevoel zijn de maanden voorbijgevlogen.

Afgelopen zaterdag hebben nog velen van HIJC meegedaan aan de wintertriatlon in Enschede. Ook daar mooie resultaten van HIJC leden, gefeliciteerd iedereen. Topevenement gehad van de Special Olympics shorttrack op 17 februari jl. supergezellig en zeker voor herhaling vatbaar.

De kantine knapt op en de houtmaterialen worden nu langzaam besteld. Als alles zo doorgaat zitten we met de jaarvergadering in juni in een mooie opgeknapte kantine en ik hoop velen te zien dan op die avond. Niet alleen voor de cijfers etc. maar ook om samen is met elkaar te praten.

Graag wil ik iedereen die HIJC-schaats-, skeeler- of wielerkleding draagt en daar een mening over heeft vragen om dit met mij te willen delen. Ook de trainers met betrekking van de trainersjassen. Waarom? Om te evalueren wat er goed en fout aan is. Om een duidelijk beeld te krijgen van wat er leeft en het dan in kaart te brengen. Dus meld je! 
Mail naar secretariaat@hijc.nl.

Rest mij iedereen fijne Pasen te wensen en we zien elkaar op Combibaan Hengelo.

Groetjes,
Ilona van Dijk -Nijenhuis
Voorzitter HIJC

 

 

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden

Vorige artikel

Algemene ledenvergadering HIJC
Algemene ledenvergadering HIJC
Algemene ledenvergadering HIJC