Naar hoofdcontent

Overkomer

Van de voorzitter...

Eerst iedereen de beste wensen voor 2018 in goede gezondheid. De feestdagen zijn weer achter de rug en de kerstboom heeft het huis verlaten.

De sinterklaasmiddag voor de jeugd en de vrijwilligersavond waren supergezellige dagen en zeker voor herhaling vatbaar. Hartelijk bedankt voor de inzet van velen op die dagen. Gezelligheid en even tijd om met elkaar te praten over andere dingen en onder het genot van een bakkie of drankje.

Ook is het restylen van ons clubgebouw bij iedereen goed ontvangen, mensen dragen graag ideeën aan. Top is dat, samen kunnen we heel veel gedaan krijgen daar ben ik van overtuigd. Daar gaat het klusteam binnenkort mee beginnen, de kwasten en verf staan klaar. Ook worden alle lichtpunten verplaatst en verlegd, we zijn in beweging!
Soms moet een club ook wat veranderingen doen om voor de toekomst bestendig te zijn. Dit gaat zeker niet in één dag maar de hobbels zijn goed te doen. Zoals ik op de vrijwilligersavond al zei: Het begint door mee te doen en niet langs de kant te staan.

Elke vereniging in de schaatswereld en ook zeker in andere sporten hebben het zwaar. Ook HIJC heeft het zwaar met terugloop van het aantal jeugdleden en vrijwilligers. Die stoppen helaas door omstandigheden privé of werk. Dit maak het weleens lastig, maar zorgt ook dat we niet kunnen stil zitten en moeten meebewegen met de nieuwe toekomst.

Helaas hebben we onlangs een groot verlies te verwerken gehad met het plotselinge overlijden van Henk Abbink, wat voor ons in sloeg als een bom.
Ik, en velen met mij, wensen de familie heel veel sterkte met dit enorme verlies.

Op zaterdag 17 februari organiseren we de Special Olympics op ijsbaan Twente in Enschede. We nodigen iedereen van harte uit om komen kijken en om aan te moedigen. Dit evenement begint om 9:00 uur een duurt tot 16:30 uur.

Tot slot zijn we al bijna januari weer door en hebben we nog een paar weken ijs op de baan in Enschede. Onze eigen HIJC Clubkampioenschap is op 3 maart vanaf 18:30 uur. Iedereen mag komen kijken, maar mee doen is nog leuker, dus schaats jij? Schrijf je in en we maken er een gezamenlijk evenement van (schaatsers zonder licentie kunnen een daglicentie aanvragen).

Rest mij iedereen nog mooie weken toe te wensen en we zien elkaar of op ijsbaan Twente of op onze skeelerbaan/clubgebouw.

Wil je wat voor onze club doen geef het aan. In overleg kan veel.
 

Met vriendelijke groeten,
Ilona van Dijk-Nijenhuis.
Voorzitter HIJC

 

 

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden

Vorige artikel

In memoriam: Henk Abbink
In memoriam: Henk Abbink
In memoriam: Henk Abbink