Naar hoofdcontent

Overkomer

Van de voorzitter

Hallo allemaal. 
We zijn alweer een dikke twee maanden in ons ijsseizoen en op diverse plekken gaat het goed met de rijders.

Maar ook met de Racerunners gaat het goed en ook zij hebben een aantal wedstrijden gereden.
Tevens hebben we in de wijkkrant een advertentie gezet omdat we nog steeds iemand zoeken die de kantine wil faciliteren, veel werk is het niet maar je moet er wel passie voor hebben.
Dus heb je tijd over en lijkt het je allermachtig prachtig om te doen dan meld je.
Ook gaan we binnenkort de toekomstvisie opstellen voor HIJC en diverse leden willen hier in meedenken met het bestuur. Als je dit ook wil kan je je melden bij het secretariaat@hijc.nl
Bij het secretariaat heeft Corinne de Lange het stokje helemaal van Maureen Hesselink overgenomen nu. Maureen nogmaals bedankt voor je jaren van inzet.
Twee bestuursleden hebben zich aangesloten bij de vrienden van het Weusthag om ook daar gezamenlijk plannen te maken voor de toekomst en ons wensenlijstje wordt ook daar zeker genoemd.
Super is het dat we een Instagram account hebben van HIJC en dat een groep leden dit beheert en vult met leuke foto’s dus volgen en liken. 💪
Van de fase nul lid ben ik af en ben een volwaardig HIJC lid nu om ook bij de KNSB gezien te worden als voorzitter, want volgens de gegevens was die er niet als je geen lid bent.
Best raar dat als je je inzet als vrijwilliger en daar tijd insteekt en je niet erkent wordt door een overkoepelend orgaan. 🤓
Zo gaan we langzaam naar Sinterklaas en Piet toe en ik heb horen fluisteren dat ze voornemens zijn om naar de ijsbaan te komen maar ppsstt 🤫 we gaan het zien.
Daarna komen de kerstdagen 🎅🏻 en oud en nieuw er al aan gehobbeld wat is dit jaar voorbijgevlogen en niet altijd even gemakkelijk voor iedereen.
Toch hoop ik dat we prachtige tijd krijgen met veel gezelligheid en warmte voor elkaar.
Ik wens iedereen fijne dagen en een super 2020.
Tot de volgende keer.

Groetjes,
Ilona van Dijk-Nijenhuis
Voorzitter HIJC
voorzitter@hijc.nl

 

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden

Vorige artikel

Sponsors in beeld: VISION SPORTS
Sponsors in beeld: VISION SPORTS
Sponsors in beeld: VISION SPORTS