Naar hoofdcontent

Overkomer

Sponsors in beeld: BITWISE SMART WEB SOLUTIONS

De komende periode zullen wij onze sponsors gaan uitlichten en nader aan jullie voorstellen, deze keer BitWise smart web solutions.

Sponsors in beeld: BITWISE SMART WEB SOLUTIONS

BitWise smart web solutions

Van een "recht door zee" website tot een klantportaal met koppelingen naar back-end systemen en online afrekenen. BitWise ontwikkelt sinds 1998 slimme en doelgerichte web-based toepassingen. Onze applicaties, koppelingen, modules en in eigen huis geprogrammeerde functionaliteiten staan garant voor een optimale gebruikerservaring.

Al sinds 2013 verzorgen wij de techniek en vormgeving van de HIJC website. Daarnaast hebben we de websites voor de Combibaan, de BCTwente en de Bornse Schaats en Skeelervereniging gerealiseerd. Daarbij maken we gebruik van het zelfde content management systeem (waarmee gebruikers zelf de website kunnen bijhouden) als we inzetten voor grote organisaties zoals Carintreggeland en HP Nederland.

Wij realiseren de online ambities van uw organisatie!
www.bitwise.nl

Bob Groenewoud

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Opruimwoede in Coronatijd
Opruimwoede in Coronatijd
Opruimwoede in Coronatijd

Vorige artikel

Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden