Naar hoofdcontent

Overkomer

Nieuws van de G-schaatsers

Waar we hadden gehoopt die seizoen weer lekker te kunnen gaan schaatsen, valt dit helaas toch nog erg tegen. Maar gelukkig: We MOGEN nog schaatsen. En zolang het mag genieten we er maar zoveel mogelijk van.

Nieuws van de G-schaatsers

Helaas doet nog steeds niet iedereen mee. En dat begrijpen we natuurlijk erg goed, want we werken met een kwetsbare groep deelnemers. Ook wordt het ons niet makkelijk gemaakt doordat regels steeds anders zijn. Dat roept veel vragen op waar we niet altijd een passend antwoord op hebben.

Met diegene die wel kunnen en willen schaatsen, schaatsen we elke maandag lekker rustig op de binnenbaan. Helaas worden we nu wel weer meer beperkt omdat er geen groepsles gegeven mag worden. Daarom schaatsen we voorlopig met maar 1 trainer en wordt er geen les gegeven. Maar goed, we MOGEN in ieder geval nog schaatsen. En beweging is o zo belangrijk voor iedereen dus daar waar het kan proberen we in beweging te blijven.

Het is fijn om te zien dat diegene die komen schaatsen daar nog steeds veel plezier aan beleven. En erom kunnen lachen dat we elkaar niet altijd kunnen verstaan door de mondkapjes, spatschermen en andere beschermende materialen heen. We houden de moet er dan ook in en hopen dat iedereen zich netjes aan de regels houd zodat we snel weer met zijn allen kunnen schaatsen.

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nieuws van de Racerunners...
Nieuws van de Racerunners...
Nieuws van de Racerunners...

Vorige artikel

Van de voorzitter
Van de voorzitter
Van de voorzitter