Naar hoofdcontent

Overkomer

Even voorstellen: de (nieuwe) webmasters: Korte kennismaking met ververste team webmasters; Iris, Marike en Rob

Sinds november bestaat het team webmasters HIJC uit twee nieuwe en één bestaand lid. Het team webmasters verzamelt, schrijft en plaatst nieuws, weetjes en Overkomers op de website. 

Hieronder stellen ze zich kort aan u voor. 

Even voorstellen: de (nieuwe) webmasters

Iris:
Sinds een maand kan ik mij webmaster van de HIJC noemen. Na een fijne overdracht van Brigitte, hebben jullie dan ook al een aantal berichten door mij geposte berichten voorbij kunnen zien komen. 
Ik ben sinds 2004 lid bij de HIJC met een pauze van 2012 tot 2019 waarin ik bij studentenverenigingen schaatste. De eerste jaren trainde ik voornamelijk bij de wedstrijdgroep. Nu schaats (of tijdens corona: crossfit) en droogtrain ik bij Bart Jongman en fiets ik zo af en toe bij Erwin van de Sande en Ellie Schouten. Daarnaast ben ik ook lid bij Triathlon Club Twente waar ik ook mijn trainingen meepak. 
Naast dit sportieve gedeelte werk ik sinds kort bij het ZGT in Hengelo als Functioneel Applicatiebeheerder van het Elektronisch Patiëntendossier en woon ik in Enschede samen met mijn vriend die erg graag schaatsen kijkt, maar het liever niet zelf doet.

Marike:
Sinds een jaar of 4 ben ik al webmaster en dat bevalt me goed, ik krijg vaak als een van de eersten de nieuwtjes door en dat past mij, als heel erg nieuwsgierig persoon goed. Ik vind het fijn dat er nog twee leden zijn, zodat we samen de nieuwtjes kunnen verzamelen en deze onder de aandacht te brengen van onze leden via de website, Insta, Facebook en Twitter.
Naast het bijhouden van een nieuwtjes skeeler, schaats en fiets ik bij HIJC. Skeeleren doe ik op maandagavond bij Erwin van der Sande en ik schaats op zaterdagochtend bij Ben Rouweler en Jan Woelders. Ook fiets ik bij Ben Rouweler in de groep op donderdagavond. Naast het sporten bij HIJC doe ik ook regelmatig mee met de Nightskate Twente en Zwolle en schaats ik op de vrijdagavond ook nog bij de Inlineskaters.
Verder werk ik op de Universiteit Twente als onderwijskundig adviseur.

Rob:
Van alles wat ik ooit ambieerde.., ‘webmaster worden' zat er nooit bij. Taal, woordspelingen en treffende beschrijvingen hebben wel al langer mijn interesse. Nu niet dat ik zelf een Neerlandicus of een taalkunstenaar ben maar ik denk graag mee of geschreven stukjes goed in elkaar steken en lekker leesbaar zijn.
Enige tijd geleden kwam voorzitter Bob G. met de vraag of ik (Rob Scheurink) misschien zo nu en dan een stukje tekst wilde screenen of redigeren voordat het op de HIJC-website gepubliceerd zou worden.  Welnu, ik wil graag een vrijwillige bijdrage leveren aan deze club, die alles goed voor elkaar heeft en waar ik al bijna 10 jaar bij hoor. Zeker als er geen structurele verplichtingen aan vast zitten en de inspanningen op eigen tijd en plaats kunnen plaatsvinden. Dat past het beste bij de rest van mijn leven buiten de Hijc.
In de ‘rest’ van mijn leven woon en leef ik met Esther, Jens en Hidde, werk ik bij Saxion (afdeling verpleegkunde) en ben ik liefhebber van veel..., als het maar een beetje actief is. 
Bij de HIJC schaats ik op zaterdagochtend bij Joep’s groep en fiets ik zomers op de donderdagavonden met Elly. Vanaf nu dus met de oren gespitst op nieuwswaardige weetjes of verhalen van de mensen die ik daar tegenkom.

  • Aantal weergaven (1019)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Van de redactie
Van de redactie

Vorige artikel

Even voorstellen: Marlies Tijhuis
Even voorstellen: Marlies Tijhuis
Even voorstellen: Marlies Tijhuis