Naar hoofdcontent

Overkomer

“De gezelligste van de HIJC” naar Tecklenburg

Hi, daar zijn we weer! De jongeren recreantengroep oftewel “de gezelligste van de HIJC”. Ook wij hebben afgelopen seizoen niet stil gezeten.

“De gezelligste van de HIJC” naar Tecklenburg

Onder leiding van de enige echte Ronald Hoog-Antink hebben wij afgelopen seizoen weer vele gezellige kilometers gemaakt op de fiets. Met als jongste rijder Jildou (14) en als oudste rijder Folkert (22) zijn we een hele diverse maar vooral gezellige groep. Elke zondagochtend verzamelen we om half 10 om een aantal uurtjes te gaan fietsen. Afhankelijk van waar iedereen zin/tijd voor heeft wordt de route bepaald. 

Een tijdje geleden zijn we onder begeleiding van Ronald en Vincent met maar liefst 11 rijders naar Tecklenburg geweest. Om half 9 vertrokken we met de auto richting Duitsland. Althans, dat was het plan. Rick had zijn wekker niet gezet en kwam ruim een half uur later, nadat hij eerst had genoten van zijn welverdiende ontbijtje, rustig aangefietst. Drie kwartier later dan gepland konden we dan toch vertrekken. 
Eenmaal aangekomen in Tecklenburg hebben we een prachtige tocht van maar liefst 80 zware, steile kilometers gereden. Onderweg was het erg gezellig. Er werden grappen gemaakt, levensverhalen verteld en lief en leed gedeeld. Eenmaal terug plofte iedereen spontaan neer in het gras en bij thuiskomst zijn vele koelkasten en voorraadkasten leeggeplunderd door hongerige wielrenners. 

De rest van het seizoen gaan we natuurlijk nog veel meer kilometers rijden, taartjes eten slechte grappen maken.
En nogmaals, we zijn natuurlijk al reuze gezellig, maar er kan altijd meer gezelligheid bij!
Hopelijk tot gauw! Doei!

Groetjes Isa Groenewoud

..En de rest van de groep..
..Plus Ronald..

..En Vincent ..

Meer foto's staan onder dit artikel en in het HIJC fotoalbum

 

Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Fietstrainingen recreanten
Fietstrainingen recreanten
Fietstrainingen recreanten

Vorige artikel

Fietskamp marathonners
Fietskamp marathonners
Fietskamp marathonners