Naar hoofdcontent

Overkomer

Blij dat ik rij!

Half september begint het bij mij altijd te kriebelen want dan kunnen we bijna weer schaatsen en lekker glijden. Momenteel heb ik het ijs wel weer gezien en kijk ik uit naar het skeeleren. Hoe fijn is het om met een lekker tempo door het zonnige Twentse landschap te rijen.

Blij dat ik rij!

Maar ook de techniektrainingen op Combibaan Hengelo zijn zeer waardevol. Skeeleren kan je alleen doen, maar samen is nog veel leuker. Met andere woorden er is veel variatie in wat je kan doen.

Haal je skeelers, beschermers en helm maar vast onder het stof vandaan want maandag 16 april beginnen de skeelertrainingen op de Combibaan voor de pupillen en de recreanten. Iedereen die lid is van de Hengelose IJsclub is van harte welkom om mee te trainen.

Skeelerclinics
Vind je het leuk om een keer met je klas, (kinder)feestje, straat te gaan skeeleren dan kan dat ook, wij organiseren namelijk skeelerclinics. Heeft niet iedereen skeelers? Geen probleem! We hebben een container vol met skeelers, beschermers en helmen die je kan huren. Samen met onze trainers ga je oefenen met skeeleren op jullie niveau. Wil je meer weten over de skeelerclinics, dan hoor ik graag van je!

Skeelertochten
Op vrijdag 18 mei zal de eerste Nightskate verreden worden, 2 uurtje skeeleren onder begeleiding van verkeersregelaars en op de helft wat te drinken. Ook zijn er verschillende skeelertochten te vinden via de kalender van de KNSB.
 

Blij dat ik rij, misschien rijden we binnenkort wel samen!

Marike ter Maat
Skeelercoördinator Hengelose IJsclu
Mariketermaat@hotmail.com 

 

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Zomertraining recreanten
Zomertraining recreanten
Zomertraining recreanten

Vorige artikel

Fietsschema donderdagavonden
Fietsschema donderdagavonden
Fietsschema donderdagavonden