Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Winter Triatlon Twente 2014: Door: George Bouret

Inmiddels dient zich de 6e editie van de WinterTriatlonTwente zich aan. Op 29 maart strijden diverse leeftijdscategorieën om het Nederland Kampioenschap Wintertriatlon.

Winter Triatlon Twente 2014

Voor de duur van twee jaar is deze organisatie door de Triatlonbond aan ons toegewezen, een fantastisch resultaat. De organisatie is in handen van  Trios 88 Borne en TriatlonClub Twente en uiteraard de Hengelose IJsclub.

Het is een mooie afsluiting en laatste mogelijkheid van het schaatsseizoen, de IJsbaan-Twente sluit dan eveneens het seizoen af. Afhankelijk van de leeftijd kun individueel dan wel in teamverband deelnemen.

Dit jaar verwachten wij een grote deelname, vroegtijdige inschrijving is het voorkomen van teleurstelling, want voor alle  categorieën is de inschrijfmogelijkheid gelimiteerd.

Voor inschrijven verwijs ik graag naar de website: www.wintertriatlontwente.nl .

Aan de trainers de oproep om extra aandacht te besteden aan de diverse onderdelen van de wintertriatlon, lopen, fietsen en schaatsen.  Met name het snel schaatsen aantrekken, een snelsluiter kan hierbij helpen,  kan minder tijdverslies opleveren, om maar een detail te noemen.

Mocht je niet deelnemen: wordt vrijwilliger en kom helpen bij de organisatie. Er zijn op de dag van de wedstrijd meer dan 100 vrijwilligers nodig om alles in goede banen te leiden. Tevens is dit een mooie gelegenheid om te ervaren wat er zoal nodig is voor dit evenement.

Graag zien wij een grote deelname van de HIJC, als deelnemer of vrijwilliger. Geef je op onder: vrijwilliger@wintertriatlontwente.nl of via de website.

Graag tot 29 maart

George Bouret

 

Documenten om te downloaden

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

De IJstijd Winterspelen in Amsterdam
De IJstijd Winterspelen in Amsterdam
De IJstijd Winterspelen in Amsterdam

Vorige artikel

Weissensee 2014 (Een week van vele contrasten)
Weissensee 2014 (Een week van vele contrasten)
Weissensee 2014 (Een week van vele contrasten)