Naar hoofdcontent

Nieuwspagina

Trainingsgroep zwaait Hanz, Rien en Jarno uit

Na de schaatstraining maandagavond heeft de hele trainingsgroep Hanz, Rien en Jarno heel veel succes gewenst en uitgezwaaid naar de Special Olympics World Winter Games.

Trainingsgroep zwaait Hanz, Rien en Jarno uit

Na een training waarin de heren nog even konden laten zien hoe goed en hard ze konden schaatsen hebben we ze heel veel succes en plezier gewenst.
Alle sporters en trainers hadden voor elke Oostenrijk-ganger een persoonlijke kaartje geschreven. Per persoon kregen Hanz, Rien en Jarno een bundeltje met deze mooie kaarten met boodschappen en een oranje, Tiroler hoed.

Tijdens de chocomelk in de kantine was Peter Tibben namens het bestuur van HIJC ook aanwezig om namens het bestuur de jongens veel succes te wensen. De jongens zijn er nu helemaal klaar voor en hebben er zin in!

A.s. Zaterdag zullen ze nog tijdens het WK Shorttrack aan het internationale publiek worden voorgesteld en dan vertrekken ze maandag 13 maart dan toch echt naar Oostenrijk.
 

  • Aantal weergaven (6439)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.