Naar hoofdcontent

Overkomer

Zomertraining voor recreanten

Nu de dagen langer en de temperaturen wat hoger worden is het weer tijd om na te denken over de zomerperiode. Naast het racefietsen zijn er op de dinsdagavond nog 2 leuke "droogtraining" groepen voor recreanten.

Zomertraining voor recreanten

Hieronder staat een korte beschrijving van de twee groepen. Je kan altijd geheel vrijblijvend een keer langskomen om gezellig mee te doen. Kondig je komst even aan in een mailtje naar de betreffende trainer.

De trainingen starten op maandag 18 april.

Droog- en skeelertraining

Op dinsdagavond trainen gevorderde recreanten op Combibaan Hengelo. Dit is een gecombineerde schaatsondersteunende training met daarna skeelertraining. Beide duren drie kwartier. Er zijn ook altijd een aantal sporters die maar met één van de onderdelen meedoen en dat is geen probleem.

Training: Dinsdag van 19.00 uur tot 20.30 uur
Trainer: Hans Vollenbroek

Recreanten (nieuw)

De training zal voornamelijke bestaan uit: inlopen, schaatsoefeningen "op het droge", sprintjes en steigerungen, en af en toe een circuitje. De training kan op elk niveau gevolgd worden door zowel dames als heren en junioren-recreanten en zal plaatsvinden in en om het bos bij Combibaan Hengelo.

Training: Dinsdag van 19.00 uur tot 20.00 uur
Trainer: Hans Groothengel

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Start wielertraining recreanten
Start wielertraining recreanten
Start wielertraining recreanten

Vorige artikel

Vision Sports Skeelercompetitie 2017
Vision Sports Skeelercompetitie 2017
Vision Sports Skeelercompetitie 2017