Naar hoofdcontent

Overkomer

Wisseling der seizoenen

Na een mooie winter waarin we ook nog hebben kunnen genieten van natuurijs komt het zomerseizoen in zicht. De ijsbaan sluit zijn deuren en wij gaan ons in de zomer voorbereiden op een nieuw winterseizoen.

Wisseling der seizoenen

Start zomerseizoen

Vanaf maandag 10 april 2017 gaan we beginnen met de trainingen in de vorm van skeeleren, droogtraining (vanaf 12 april) en fietstraining. Het fietsprogramma staat inmiddels op de website. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk. Een uitzondering hierop is de droogtraining voor pupillen. Zij kunnen hieraan deelnemen als ze 10 jaar of ouder zijn.

In de zomer is er ook de Vision Skeelercompetitie waarin we hopen veel pupillen en junioren C van de HIJC in actie te zien. Informatie hierover is ook op de website beschikbaar.

Ook in de zomer (26 juni 2017) staat de Algemene Ledenvergadering gepland. De agenda hiervoor komt medio mei op de website te staan.

Een hele fijne zomer gewenst

Maureen Hesselink
Secretariaat HIJC

  • Aantal weergaven (3555)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Van de voorzitter...
Van de voorzitter...
Van de voorzitter...

Vorige artikel

Pupillennieuws
Pupillennieuws
Pupillennieuws