Naar hoofdcontent

Overkomer

Van het secretariaat

Het schaatseizoen is al weer enige weken van start en iedereen heeft zijn of haar rondjes weer gereden.

Van het secretariaat

Er zijn dan diverse wedstrijden geweest waarbij de PR’s niet van de lucht waren.

De HIJC heeft de junioren interclub van 15 november jl gewonen. Van Harte gefeliciteerd deelnemers. Een verslag hiervan is te vinden op de website.

 

Natuurijsbaan

De commissie natuurijsbaan is druk bezig om alles voor de komende winter gereed te maken zodat we bij voldoende vorst onze rondjes kunnen rijden op de combi-baan. Binnenkort wordt er een container geplaatst zodat de zamboni gestald kan worden en we dus professioneel kunnen gaan dweilen.

Laat koning winter dus maar komen we zijn er klaar voor.

 

Vrijwilligers

Als er natuurijs komt is natuurlijk ook het clubgebouw open. Om niet steeds een beroep te moeten doen op dezelfde mensen vragen we jullie om mee te helpen. Dit kan als kantinedienst maar ook als kassa dienst zijn. Wil je ons hierin helpen stuur dan een mailtje met je gegevens naar secretariaat@hijc.nl. Zijn er al momenten waarop je zeker weet niet te kunnen geef dit dan vast aan dan kan er in de planning rekening mee worden gehouden zodat we ook zo weinig mogelijk hoeven te schuiven. We rekenen op jullie.

 

Grote clubaktie

Er zijn de afgelopen periode veel loten door de leden verkocht maar helaas niet allemaal. De loten kunnen nog tot en met 26 november 2014 verkocht worden.

We hebben een dringend verzoek om de loten die niet verkocht worden voor 26 november 2014 in te leveren bij je trainer, de penningmeester (Edwin Tiben), de secretaris (Maureen Hesselink), bij de pupillen coördinatoren (Elly Klaaskate of Monique Wilms, de recreanten coördinator (Jos Damhuis).

Bij het inleveren van de overgebleven loten kan het opgehaalde geld worden ingeleverd. Dit graag in zo groot mogelijke munten, briefjes onder vermelding van naam en verkochte loten. Het liefst hebben we dat je het geld overmaakt op rekeningnummer van de HIJC ook onder vermelding van naam en aantal verkochte loten. Als je het geld overmaakt dan ook graag even een mailtje naar secretariaat@hijc.nl zodat we je naam van lijst kunnen halen.

 

Prijzen

Zodra we meer weten over de opbrengst van de actie en de benodigde prijswinnaars bekend zijn (meeste lotenverkopers e.d.) dan zullen wij dit op de website bekend maken.
De trekking van de Grote Clubactie 2014 vindt plaats op 27 november. Kijk op de website van de Grote Clubactie of u een prijs gewonnen heeft.

 

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met
Maureen Hesselink

secretariaat@hijc.nl
06-21217064

 

 

  • Aantal weergaven (4612)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Even voorstellen: de Junioren Recreantengroep
Even voorstellen: de Junioren Recreantengroep
Even voorstellen: de Junioren Recreantengroep

Vorige artikel

Sint op het ijs bij de Hengelose IJsclub
Sint op het ijs bij de Hengelose IJsclub
Sint op het ijs bij de Hengelose IJsclub