Naar hoofdcontent

Overkomer

Van de voorzitter...

Berichten van de bestuurstafel en andere bijzonderheden door Hans Laagland.

Van de voorzitter...

Van de bestuurstafel,

Vanaf 3 oktober kunnen we met ons allen weer gaan schaatsen op de kunstijsbaan Twente. Gedurende het winterseizoen verzorgt HIJC daar meer dan 60 trainingsuren per week. De komende tijd wordt er door een groot aantal HIJC-ers aan de organisatie hiervan gewerkt. Deze werkzaamheden bestaan uit het aanvragen van baankaarten, indelen van alle trainingsgroepen, inplannen van meer dan 50 trainers, plannen van de wedstrijden en trainingskampen, het maken van de trainingsprogramma’s etc. De voorbereidingen verlopen voorspoedig!

In de laatste nieuwsbrief heb ik jullie bericht over de bezorgdheid die er heerst bij de Overijsselse schaatsverenigingen over de verhouding tussen het gewest Overijssel en deze schaatsverenigingen. In de notitie “Ontdooi” hebben de verenigingen hun bezorgdheid vastgelegd en voorstellen gedaan tot verbetering. Tijdens de afgelopen ledenvergadering in Den Nul is de notitie aangenomen en dat is goed nieuws! Tijdens de vergadering is het zittende bestuur afgetreden en zijn er nieuwe bestuursleden tot het gewest toegetreden. Namens onze vereniging maakt Jos Damhuis deel uit van het Gewestelijk bestuur. Het nieuwe bestuur heeft een vliegende start gemaakt en gaat voor 1 januari 2017 de voorgenomen verbeteringen invoeren. Mochten jullie willen weten wat deze verbeteringen inhouden, dan raad ik aan de notitie Ontdooi te lezen welke hier kan worden gedownload.

Tot ziens op de ijsbaan Twente.  

Hans Laagland
Voorzitter HIJC
 

  • Aantal weergaven (4912)

Documenten om te downloaden

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden

Vorige artikel

Seizoen 2016 - 2017 - baankaarten
Seizoen 2016 - 2017 - baankaarten
Seizoen 2016 - 2017 - baankaarten