Naar hoofdcontent

Overkomer

Van de voorzitter...

Berichten van de bestuurstafel door Hans Laagland. Over de Winter Triatlon, het beleidsplan van HIJC, Clubkleding en een schaatsuitje.

Van de voorzitter...

Op 28 maart wordt door TRIOS, TCT en HIJC voor de 7e keer de Winter Triatlon georganiseerd. In zeven jaar tijd heeft dit evenement zich ontwikkeld tot een niet meer weg te denken wedstrijd op de triatlonkalender. Ook de Nederlandse Triatlon Bond is dit opgevallen en heeft de organisatie het Nederlands Kampioenschap voor drie afstanden aan de WTT gegund. Voor het organiseren van de WTT hebben we veel vrijwilligers nodig, wij vragen jullie dan ook om je aan te melden als vrijwilliger. Dit kan je doen op de site www.wintertriatlontwente.nl .

Het beleidsplan van HIJC is, dat is opgesteld in 2004, dient geactualiseerd te worden. Door een aantal bestuursleden wordt nagedacht over hoe het nieuwe plan vorm te geven en in te vullen. Natuurlijk kan er worden meegedacht door onze leden, mocht iemand hiervoor interesse hebben en goede ideeën hebben dan horen we dit graag. Via het secretariaat kan dit kenbaar worden gemaakt.

Onze sponsorcommissie heeft voor de kleding van de trainers, wedstrijdrijders en marathonrijders sponsoren gevonden. We hebben de financiën rond en kunnen de zomerkleding gaan bestellen. Op 18 februari heeft de kledingcommissie een pasavond georganiseerd in ons clubgebouw. Meer bijzonderheden over clubkleding en het aangepaste kledingreglement kunnen jullie vinden op HIJC Clubkleding

Graag wil ik jullie wijzen op een uitje met HIJC op 8 februari. Linda Schlosser heeft het initiatief genomen om met wie maar wil af te reizen naar Biddinghuizen om daar te schaatsen op drie kilometer lange ijsbaan Flevonice. Over het hoe, wat en waar is van alles te vinden op onze site.  

Tot zover de berichten van de bestuurstafel en andere bijzonderheden. De rest bewaar ik voor de volgende keer. Ik ga nu mijn spullen pakken, de Weissensee staat op het programma.

Hans Laagland
Voorzitter HIJC

 

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden
Nieuwe HIJC leden

Vorige artikel

Marathonnen: Toch best leuk!
Marathonnen: Toch best leuk!
Marathonnen: Toch best leuk!