Naar hoofdcontent

Overkomer

Nieuws van onze G-toppers

Het schaatsseizoen zit er ook voor ons weer op. Het was een leuk en bijzonder jaar, namelijk: onze eerst seizoen bij HIJC.

Nieuws van onze G-toppers

Namens iedereen kan ik zeggen dat we het erg naar onze zin hebben. Leuk contact met de mede-leden en andere betrokkenen zoals ouders.

Eerder berichtten we al over deelname aan een shorttrack seminar en deelname aan het Special Olympics Shorttrack Event. Hiervoor zijn twee stukjes op de website geplaats. Eentje van de trainers en eentje van deelneemster Maartje Ellenkamp.

Als laatste nog leuk nieuws: In maart 2017 vinden in Oostenrijk de Special Olympics World Winter Games plaats. Dit zijn de Olympische spelen voor sporters met een verstandelijke beperking. De Hengelose IJsclub is voorlopig ingeloot om hieraan deel te nemen met 2 schaatsers. Totaal mogen er 12 Nederlandse schaatsers meedoen aan het toernooi. Team NL zal verder bestaan uit 8 skiers, 1 snowboarder en 4 langlaufers. En er gaan natuurlijk een aantal coaches mee, waaronder misschien iemand van HIJC.
We houden jullie op de hoogte!

Names iedereen van het G-toppers team heel fijne zomer en graag tot ziens op de skeelerbaan!

Rieke Tibben
Coördinator G-Schaatsen en G-Skeeleren HIJC

  • Aantal weergaven (3096)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

G-schaatsers stellen zich voor:
G-schaatsers stellen zich voor:
G-schaatsers stellen zich voor:

Vorige artikel

Pupillennieuws
Pupillennieuws
Pupillennieuws