Naar hoofdcontent

Overkomer

Nieuws van onze G-toppers

Hanz, Rien en Jarno vertrekken al bijna richting Oostenrijk om deel te nemen aan de World Winter Games. De Hengelose IJsclub heeft een speciale pagina gemaakt om al hun belevenissen te volgen.

Nieuws van onze G-toppers

World Winter Games

Nog even en dan vertrekken Hanz, Rien en Jarno richting Oostenrijk om deel te nemen aan de World Winter Games. Een spannende maar zeker ook leuke tijd. Hanz en Rien vertrekken op maandag 13 maart met heel Team NL met een bus richting Oostenrijk. Jarno volgt een dag later met het vliegtuig en zal samen reizen met een andere Nederlandse scheidsrechter.

De vader van Rien heeft het idee opgevat om de sporters groots te onthalen als ze terugkomen in Nederland. Dit zal gebeuren op zaterdag 25 maart rond 21:00 in Bunnik. We willen graag met een bus vol supporters die kant op. Er komt sowieso al een hele groep uit Rossum/Tilligte maar het zou mooi zijn als er nog meer mensen komen. Wil je ook mee? Geef dit dan z.s.m. door aan Rieke Tibben (riekevrieler@gmail.com). Dan kunnen we een bus gaan regelen.

Mocht je op de hoogte willen worden gehouden van alle belevenissen van Hanz, Rien, Jarno en de supporters die ook nog een weekend naar Oostenrijk gaan: houd dan de website van Special Olympics en de speciale World Winter Games pagina van de Hengelose IJsclub in de gaten.

De openingsceremonie zal waarschijnlijk ook live te volgen zijn via internet. Mocht de link bekend zijn dan maken we die nog bekend.

Rieke Tibben
Coördinator G-schaatsen

 

 

  • Aantal weergaven (4516)
 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Pupillennieuws
Pupillennieuws
Pupillennieuws

Vorige artikel

Resultaat oud ijzer actie € 1389,-
Resultaat oud ijzer actie € 1389,-
Resultaat oud ijzer actie € 1389,-