Naar hoofdcontent

Overkomer

Even voorstellen: Rob Masselink

Rob Masselink is behalve HIJC trainer sinds dit jaar ook bestuurslid van de Technische Commissie Wedstrijdgroepen Langebaan.

Even voorstellen: Rob Masselink

Beste schaatsliefhebbers,

Ik ben Rob Masselink en schaats alweer ruim vier jaar bij de Hengelose ijsclub.
Ik ben 19 jaar geleden begonnen met schaatsen bij Jan Woelders, Edwin Schlosser en Anton Roelofs.
Na 8 jaren  intensief te hebben getraind op de “oude” baan in Enschede en in De Scheg te Deventer, ben ik op 19 jarige leeftijd tijdens een wedstrijd in Dronten ten val gekomen. Hierbij, bleek later de buitenste meniscus in mijn rechterknie te zijn gescheurd. Na een operatieve verwijdering en door mijn studie “op kamers” ben ik helaas niet verder gegaan met het wedstrijdschaatsen.  

In 2011 ben ik op een zondagmiddag aangesproken door Jan Woelders en heeft hij mij gevraagd om training te gaan geven. Sindsdien heb ik het schaatsen weer opgepakt en nu geef ik zelf twee keer in de week training aan de Junioren 1 groep en probeer ik voor mijzelf ook nog één keer in de week te trainen. Helaas is dit seizoen totaal anders verlopen dan verwacht. Door rugklachten is sporten nu niet mogelijk. Ik hoop dit z.s.m. weer op te kunnen pakken.

Het leuke aan training geven vind ik het fanatiek bezig zijn met de pupillen/junioren om samen grenzen te verleggen, in techniek en conditie. Het geeft mij positieve energie om te zien hoe anderen vooruitgang boeken en grenzen verlegen.

Naast trainer, ben ik Bestuurslid van de Technische Commissie Wedstrijdgroepen Langebaan.
Hierin ben ik samen met Brigitte Benerink en Marlies ter Bekke verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de wedstrijdgroepen voor de langebaan. Ook organiseer ik mede met hen de wedstrijden in het zomer en winterseizoen en coördineren wij de inschrijvingen voor de diverse wedstrijden, m.n. de interclub wedstrijden.

Al zijn mijn sportieve prestaties op dit moment zeer gering, vindt ik het toch schitterend om anderen te ondersteunen bij deze fantastische sport.

Rob Masselink
0049-151 46 75 78 19
robmasselink@gmail.com

 

 
Mocht u het niet eens zijn met de publicatie van een foto kunt u dat per e-mail kenbaar maken aan de webmaster (webmaster@hijc.nl). De foto wordt dan zo snel mogelijk verwijderd.

Volgende artikel

Belangrijk bericht voor de licentiehouders!!
Belangrijk bericht voor de licentiehouders!!
Belangrijk bericht voor de licentiehouders!!

Vorige artikel

Pupillennieuws
Pupillennieuws
Pupillennieuws